Antena Căutare

O tânără și-a comandat rochia din imagine, dar când a deschis coletul a rămas mască. Peste ce a putut să dea. A filmat totul

O femeie a decis să își cumpere o rochie de la un magazin online, însă când a primit coletul și l-a deschis, tânăra a avut parte de o surpriză uriașă.

imagine cu rochia comandata de tanara si portretul ei Galerie
Când a văzut ce a primit în locul rochiei comandate, tânăra a filmat și a arătat totul pe TikTok | Credit: TikTok/@anni_mtt/thesun.co.uk

Din ce în ce mai multe persoane din întreaga lume ales să facă shopping online și să economisească astfel nu doar bani, ci și timp prețios. Totuși, chiar dacă este o metodă extrem de confortabilă de-a fce cumpărături, uneori deznodământul poate aduce și surprize. Este și cazul unei tinere care își spune Anni pe TikTok și care a avut parte de o surpriză uriașă atunci când a văzut ce a primit în locul rochiei comandate.

O tânără și-a comandat o rochie, dar când a deschis coletul adus de curier a avut parte de o surpriză uriașă

Aceasta este inedita întâmplare prin care a trecut Anni, o tânără cu numeroși urmăritori pe TikTok. Atunci când a găsit o rochie neagră la reducere la un celebru magazin online, femeia n-a mai stat prea mult pe gânduri, ci a decis să comande produsul, apoi a așteptat livrarea.

Citește și: Un tânăr și-a luat ceva de mâncare, dar când a venit comanda a făcut o descoperire neașteptată. Poliția a venit imediat

Nu mică i-a fost însă surpriza atunci când a deschis coletul și a văzut ce a putut să primească în locul rochiei negre pe care o comandase.

Uluită, supărată și amuzată deopotrivă, tânăra a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a surprins în imagini ce a comandat și ce a primit, de fapt. Clipul video a fost apoi publicat pe TikTok și acesta a devenit viral într-un timp extrem de scurt.

Așa cum era de așteptat, filmarea a făcut senzație și a adunat câteva zeci de mii de vizualizări și mii de reacții de la oameni din întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot în cadrul aceluiași clip video, tânăr a arătat că a pățit la fel și cu alte haine de la același magazin online, semn că nu a fost doar o simplă întâmplare, ci o problemă în sine legată de modul în care sunt prezentate produsele și cum arată acestea în realitate, de fapt.

Citește și: Și-a comandat rochia de pe internet și ce a găsit în colet a făcut-o să râdă cu poftă. Ce a descoperit tânăra în cutia audusă de curier

„Ce am comandat și ce am primit”, a scris femeia în dreptul clipului video care a făcut senzație pe TikTok, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Nu puțini au fost cei care au reacționat imediat și au făcut numeroase glume și comentarii ironice sau amuzante pe seama celor întâmplate. Urmărește clipul video de mai sus ca să descoperi imaginile cu rochia primită.

Iluzie optică virală. Câte broaște sunt în poză și unde se află acestea, de fapt. Iată răspunsul... O mireasă i-a interzis mamei sale să mai vină la nuntă și a explicat motivul. Când au aflat adevărul, mulți i-au dat dre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x