Antena Căutare

O tânără și-a cumpărat un colier cu 2 dolari, dar în scurt timp a descoperit că deține o comoară. Ce este bijuteria, de fapt

Jess Smith a crezut că a cumpărat un chilipir, dar la scurt timp a avut surprinza vieții ei. Un anumit detaliu a făcut-o să cerceteze mai mult și a descoperit că a găsit, de fapt, o comoară.

imagine cu un colier colorat din plexiglas
O tânără și-a cumpărat un colier cu 2 dolari, dar în scurt timp a descoperit că deține o comoară. Ce este bijuteria, de fapt | Capturi TikTok

O tânără care credea că a cumpărat un chilipir de la un târg cartiabil, a trăit surpriza vieții ei când a aflat că a intrat în posesia unei adevărate comori. Prețul nu a fost mare! Aceasta a plătit doar 2 dolari pe colierul ciudat, însă valorea pe care o are este cu mult mai mare, de fapt.

A crezut că a cumpărat un chilipir, dar s-a trezit cu o comoară. Ce a urmat apoi

Jess Smith, o tânără aristă în vârstă de 23 de ani a ieșit la cumpărături, interesată să își găsească mai multe și bijuterii și accesorii. Aceasta a intrat într-un magazin din Pittsburgh și s-a îndreptat direct către „raft-ul gigant cu coliere” pentru a începe să caute ceea ce își dorea.

„Am văzut acest colier cu adevărat ciudat atârnat acolo cu acest pandantiv uriaș transparent pe el. Și când spun uriaș, vreau să spun că era un pandantiv mare”, a povestit ea pentru insider.com. „Era translucid și am crezut că era din plastic”.

Jess a mai spus că, în timp ce analiza piesa unică, aceasta i-a mai atras atenția unui alt cumpărător care a subliniat că are un aer de anii '70 și că cel mai probabil, este vintage. Așa că, tânăra s-a uitat mai atent și a observat o inscripție.

Citește și: Un bărbat a crezut că vede o pisică în jurul casei, însă când s-a apropiat a descoperit că era altceva. Ce comoară a găsit

Ea a mai povestit că deși nu a putut să o citească cu precizie, a putut desluși un nume și o dată, aparent 1973. „A fost 1,99 de dolari, așa că m-am gândit că aș putea să-l iau. Are un aspect destul de trăznit. Îl voi purta", și-a spus în acel moment.

Dar înainte de a ieșit pe stradă cu colierul, Jess a apelat mai întâi la Google Lens, o aplicație Google care le permite utilizatorilor să încarce imagini și să caute fotografii similare. „Nu-mi place să vând lucruri, dar îmi place să păstrez lucrurile în colecția mea și să știu ce sunt”, a spus ea.

Astfel, tânăra a încărcat o fotografie cu colierul ei și, după câteva încercări, a dat peste lucrarea unui artist local celebru, Aaronel deRoy Gruber - sculptor renumit în zonă pentru piesele sale 3D din plexiglas.

Deși Jess nu a avut pe loc confirmarea, avea bănuiala că deține o bucată autentică din opera lui Gruber. A început să facă cercetări și a descoperit pe Instagram o pagină a fundației Aaronel deRoy Gruber și a trimis un mesaj.

În 12 ore, a spus aceasta, directorul fundației, Brittany Reilly, a răspuns și i-a cerut numărul de telefon. „Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: „Nici măcar nu trebuie să-l văd pe viu. Știu că este un colier Gruber autentic”, a spus Jess. „Mi-a mai spus că este o piesă cu adevărat specială, că Gruber a făcut mai multe coliere diferite, fiecare cu o paletă de culori și formă unică”.

Tânăra a artistă a mai spus că directorul fundației i-a dezvăluit, de asemenea, că adevărata valoare a colierului este cupinsă între 2.800 și 3.200 de dolari.

Citește și: Un copil a descoperit o piatră bizară pe o plajă. Peste ce „comoară” a dat, de fapt

Ulterior, după ce a cântărit opțiunile pe care le avea , aceasta a decis să îl împrumute fundației care îl va expune într-o galerie, astfel încât colierul să poată fi văzut de mai multe persoane care apreciază arta lui Aaronel deRoy Gruber.

Ea a și documentat descoperirea pe contul ei de TikTok, unde videoclipul ei a fost urmărit de peste 391.000 de ori, de când a fost postat, pe 18 august.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Creatura cu nume de fruct și înfățișare de extraterestru descoperită în apele adânci ale lumii. A stârnit uimire. Ce est... Ea este tânăra care lucrează cu normă întreagă ca „soție surogat”. Bărbații stau la coadă pentru a petrece câteva clipe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x