Antena Căutare

O turmă de capre s-a rătăcit în parcarea subterană a unui mall din Târgu Jiu: „Cu asta le-am văzut pe toate!”. Fotografii virale

O turmă de capre a blocat parcarea unui mall din municipiul Târgu Jiu. Imaginile au fost surprinse de către clienții aflați la cumpărături și au devenit în scurt timp virale. Cum au ajuns animalele acolo!

O turmă de capre s-a rătăcit în parcarea subterană a unui mall din Târgu Jiu: „Cu asta le-am văzut pe toate!”. Fotografii virale
O turmă de capre s-a rătăcit în parcarea subterană a unui mall din Târgu Jiu: „Cu asta le-am văzut pe toate!”. Fotografii virale | Captură TikTok

Imagini incredibile au fost surprinse, duminică seara, în parcarea subterană a unui mall din municipiul Târgu Jiu. O turmă de capre a fost fotografiată de trecători, în timp ce rătăcea printre mașinile parcate. Întâmplarea devenită virală pe Facebook și TikTok i-a amuzat teribil pe internauți.

Citește și: O familie de români a tranșat porcul în mijlocul sufrageriei. Imaginile care au devenit virale înainte de Sărbători

Parcarea unui mall din Târgiu Jiu, blocată de o turmă de capre | Video

În imagini pot fi observate mai multe capre, care se plimbă derutate prin parcarea subterană a centrului comercial. Nimeni nu știe cum au ajuns animalele acolo, însă fotografiile au fost distribuite masiv pe rețelele de socializare. Ulterior, a apărut și un clip video.

„Cu asta le-am văzut pe toate! Acum pot părăsi țara.” a comentat cineva la una dintre postări, potrivit digi24.ro, care citează pandurul.ro.

Oamenii sunt de părere că, cel mai probabil, caprele au ajuns în parcare, după ce s-ar fi rătăcit din cauza ceții din oraș. De asemenea, centrul comercial s-ar afla în apropiere de râul Jiu, iar deținătorii de animale vin frecvent în această zonă la păscut, potrivit Adevărul.

Oamenii legii au fost cei care le-au evacuat. Tot ei l-au identificat și pe proprietarul acestora și l-au amendat cu 100 de lei, pentru că a lăsat animalele nesupravegheate.

Luis Popa, directorul Direcției de Gestionare a Deșeurilor și de Protecție a Animalelor din cadrul Consiliului Județean Gorj, a precizat că evenimentul ar fi trebuit anunțat la 112: „Nu am fost anunțați de acest eveniment. În mod normal ar fi trebuit să anunțe la 112“.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aici mai multe imagini cu turma de capre care s-a rătăcit în parcarea subterană a centrului comercial din municipiul Târgu Jiu:

Citește și: Ce mesaj a afișat „o familie serioasă” de români pe ușa apartamentului. Avertismentul pentru cei cu obiceiuri „neortodoxe”

Un șarpe a fost găsit într-un spațiu comercial din municipiul Târgu Jiu

Potrivit Adevărul, un șarpe a fost găsit în interiorul mall-ului din municipiul Târgu Jiu, în urmă cu mai mulți ani. Acesta se târa pe culoarul central, iar la un moment dat a intrat într-un spațiu comercial. Un client a alertat paza, iar șarpele a fost prins într-o sticlă și eliberat, ulterior, în natură.

Directorul Shopping City Târgu Jiu asigura, la vremea respectivă, că șarpele era inofensiv.

„La Shopping City Târgu Jiu igiena și confortul clienților sunt pe primul loc. Igienizarea centrului comercial este făcută zilnic de personal calificat. Râul Jiu se află la mai puțin de 100 de metri de centrul comercial și, din cauza vremii, probabil că șarpele s-a îndepărtat de cursul apei și a ajuns la mall. Șarpele de apă este inofensiv și nu a pus în pericol siguranța clienților noștri. Acesta a fost prins cu ajutorul unui pet (n.r. recipient de plastic) de angajații noștri și a fost eliberat în siguranță în apă. Vom iniția o discuție cu autoritățile locale pentru a găsi împreună cea mai bună soluție pentru a nu mai avea astfel de vizitatori”.

O fostă avocată face furori pe un site pentru adulți. Ce îi cer cei mai mulți bărbați... Solstițiul de iarnă 2023. De ce iarna astronomică începe pe 22 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x