Antena Căutare

O viitoare mămică și-a anunțat soțul că este însărcinată, dar nu a obținut reacția dorită | VIDEO. Ce răspuns neașteptat a primit

Femeia a organizat totul în cele mai mici detalii, dar soțul ei nu a avut reacția pe care aceasta o aștepta. Întreg momentul a fost filmat, iar acum s-a viralizat pe internet. Cum a reacționat bărbatul.

colaj foto cu un barbat imbracat in uniforma militara care pare surprins
Cum a reacționat soțul femeii când aceasta l-a anunțat că este însărcinată. Intreg momentul a foist filmat și acum a ajuns viral | Capturi TikTok

Momentul în care o viitoare mămică își anunță partenerul că este însărcinată este unul foarte important pentru multe femei care pun la cale planuri elaborate pentru a-și surprinde partenerii. Cu toate acestea, deși sunt rare mometele, acesta s-ar putea să nu primească răspunsul pe care îl așteptau.

Așa s-a întâmplat cu o tânăra care a pus la cale o surpriză de zile mari prin care să își anunțe soțul că vor fi părinți, dar acesta nu a prins ideea. Din fericire, noul bebeluș nu este primul copil al cuplului, iar femeii care mai are doi copii, i s-a părut atât de amuzant momentul, încât l-a împărtășit cu internauții, iar acum clipul face înconjurul internetului.

Citește și: O mamă a pus un anunț în care preciza că angajează o femeie care să o ajute la călcatul hainelor. Ce a urmat a făcut-o să regrete

Cum a reacționat soțul femeii când aceasta l-a anunțat că este însărcinată. Intreg momentul a fost filmat și acum a ajuns viral

Femeia care are peste 330 de mii de urmăritori pe TikTok, a devenit cunoscută împărtășind fragmente din viața ei de soție de militar și mamă a două fiice. Pentru că este însărcinată din nou, aceasta a decis să îi dea vestea soțului ei, Codie, într-un mod inedit, notează thesun.co.uk.

Ea a pus o pâinică la copt, în cuptor și chiar a decis să o lase puțin mai mult pentru că mirosul de ars i-ar atrage atenția marinarului. Cu toate acestea, el a fost mai interesat de alte aspecte. Încă de la începutul clip-ului video, aceasta îl arată pe soțul ei contrariat de faptul că a pornit cuptorul pentru o singură bucată.

„Te iubesc atât de mult, dar de ce ai pune un singur rulou în cuptor?”, o întreabă acesta.

„Nu este un rulou, este o chiflă”, vine rapid răspunul lui Liz.

Viitoarea mămică îi oferă, la un moment dat, și un indiciu pentru a face legătura și în întreabă cum era produsul atunci când l-a scos din cuptor, însă el a spuns doar „Bine”, ridicând din umăr.

În încercarea de a-l face să înțeleagă ideea, ea întreabă din nou ce a scos el din cuptor, dar marinarul tot nu se prinde.

„Un rulou ars”, insistă el, ținând pâinea arsă în timp ce Liz se abține cu greu să nu râdă.

La un moment dat, aceasta îi spune direct „e o chiflă în cuptor”, iar soțul ei spune, în șoaptă: „Tocmai l-am scos”.

În cele din urmă, soția lui renunță și spune cu hotărâre: „Codie, o să avem un copil”, moment în care acesta lasă cleștele din mână și își îmbrățișează soția.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O femeie însărcinată a stârnit controverse în mediul online. Internauții i-au cerut să divorțeze de soțul ei: „Câtă muncă depui”

Ulterior, aceasta a încărcat clipul pe TikTok, ea chiar l-a subtitrat în mod obraznic: „Anunțând rulada noastră arsă”. Imaginile au strâns peste 19 milioane de vizualizări, în doar două zile și fac înconjurul internetului.

Iluzie optică virală! Privește atent imaginea și descoperă unde se află Moș Crăciun, de fapt. Doar cei isteți îl găsesc... O studentă avea dureri de cap și a crezut că e de la mahmureală, dar medicul i-a pus un diagnostic crunt. Ce avea tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x