Antena Căutare

O femeie însărcinată a stârnit controverse în mediul online. Internauții i-au cerut să divorțeze de soțul ei: „Câtă muncă depui”

Pe platforma Reddit, o mamă a trei copii, care este în prezent gravidă cu cel de-al patrulea, a explicat că a renunțat la locul de muncă pentru a avea grijă de copiii lor, în timp ce soțul său lucrează opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână.

femeie insarcinata
O femeie însărcinată a stârnit controverse în mediul online. Internauții i-au cerut să divorțeze de soțul ei: „Câtă muncă depui” | Shutterstock

Femeia a povestit totul în mediul online, spunându-le internauților că soțul ei crede că dacă ea nu are un loc de muncă, atunci este responsabilă de treburile casnice și creșterea copiilor, implicând gătitul, curățenia, spălatul rufelor, cumpărăturile și toate activitățile legate de școala și activitățile extrașcolare ale copiilor, relatează Metro.co.uk.

Citește și: O femeie a ajuns la spital cu simptome de răceală, dar doctorii au trimis-o la psiholog. Ulterior, a primit un diagnostic crunt

O femeie însărcinată a stârnit controverse în mediul online. Internauții i-au cerut să divorțeze de soțul ei: „Câtă muncă depui”

"Pe lângă toate acestea, el se așteaptă ca eu să-i pregătesc toate mesele - micul dejun, prânz și cină. Sunt extrem de obosită, deoarece îi distrez pe copii întreaga zi în timpul vacanței de vară și am avut dificultăți cu sarcina mea. Soțul mi-a spus că viața e grea, că asta este munca mea. De fapt, crede că duc o viață ușoară pentru că nu muncesc ca el la birou", a povestit femeia.

Din cauza stresului la care este supusă și a lipsei de sprijin pe care o resimte, mama a decis să nu-i mai pregătească cina soțului în ultimele două seri, ceea ce a determinat-o pe acesta să o trateze "ca pe o soție inutilă și groaznică".

"De ce nu poate el să treacă pe la magazin după serviciu și să-și cumpere ceva? Sau să se uite în frigider și să-și pregătească ceva? Îmi repetă mereu că-i este foame, dând cu subînțeles să-i pregătesc ceva.

Femeia afirmă că se simte "complet subevaluată și nepreciată" în propriul cămin, dar este preocupată că ar putea greși refuzând să-i satisfacă toate cerințele.

Citește și: O femeie a simțit un disconfort în ureche și a luat imediat o pensetă. Ce a putut să scoată: „Voi dormi cu dopuri de acum”

Majoritatea membrilor comunității Reddit au susținut-o, unul dintre aceștia spunând: "Chiar și eu, care nu sunt căsătorit cu soțul tău, aș vrea să divorțez de el. Ce tip nepăsător."

"Regret că trebuie să-i faci față unui bărbat insuportabil care nu înțelege cât de multă muncă implică ceea ce faci", a spus un altul.

"Îți recomand să-i ceri soțului să facă el toate lucrurile astea timp de o săptămână, să vadă cât de greu este", a mai scris un internaut.

Unii au sugerat să intre în "greva foamei" și să refuze să facă ceva pentru a-i da o lecție soțului, în timp ce alții au fost de părere că ar trebui să-l părăsească.

Au existat totuși și persoane care au fost de acord cu soțul femeii: "Tu pregătești cina pentru copii și pentru tine. Aș fi furios dacă nu mi-ai găti și mie."

"El lucrează în afara casei. Tu nu mai lucrezi în afara casei. Acum, casa ta este munca ta. Acceptă asta", a scris un altul, în timp ce un al treilea a adăugat: "Sunt de acord cu el. Mamele care stau acasă sunt responsabile pentru gătit, curățenie și îngrijirea copiilor."

Convingerile nerealiste că mamele care stau acasă "se odihnesc când copiii dorm", gătesc cina "de la zero" și sunt "intime frecvent cu soțul" persistă, în ciuda faptului că este o muncă obositoare, care necesită o atenție constantă în cea mai mare parte a timpului.

Ce pensie primește un român care a lucrat în Spania. Este mai mare decât în țara sa natală... Rezultate Loto 7 septembrie 2023. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x