Antena Căutare

Oamenii de pe plajă au fugit speriați! Ce a găsit o femeie pe nisip

Oamenii veniți să se bucure de o zi frumoasă la plajă au trăit un adevărat șoc atunci când pe nisip au descoperit o creatură extrem de bizară! Mulți au fugit îngroziți!

Oamenii veniți să se bucure de o zi frumoasă la plajă au trăit un adevărat șoc atunci când pe nisip au descoperit o creatură extrem de bizară! Mulți au fugit îngroziți!

O femeie a decis să se plimbe de-a lungul unei plaje și nu mică i-a fost surpriza să vadă ceva pe nisip. S-a apropiat și apoi a observat strania creatură!

Beth Jannetta a pozat imediat vietatea moartă și a publicat imaginile pe internet, pentru a arăta tuturor ce găsise pe o plajă din Țara Galilor. În scurt timp și alți curioși și-au făcut apariția la fața locului pentru a vedea creatura, iar unii chiar au fugit speriați și îngroziți de aspectul animalului.

Oamenii de pe plajă au fugit speriați! Ce a găsit o femeie pe nisip

Așa cum era de așteptat, părerile internauților au fost împărțite și mulți au considerat că este vorba despre un crocodil, în timp ce alții au presuspus că e vorba de un pește.

Un specialist marin a studiat creatura bizară și le-a oferit tuturor răspunsul corect: animalul este un marsuin, o specie înrudită cu delfinul.

Ce este un marsuin?

Cel mai numeros cetaceu în majoritatea arealului său, marsuinul sau porcul de mare a suferit, ca orice altă vieţuitoare marină care trăieşte in apropierea coastelor, din cauza activităţii umane.

Un pericol major este prinderea în plasele de pescuit subacvatice, căci în asemenea cazuri se asfixiază, ca orice animal care respiră aer. Pe lângă oameni, principalii săi prădători sunt balenele ucigaşe, delfinii cu nas gros şi rechinii mari, potrifit infoanimale.net.

Marsuinul îşi caută hrana în general singur, în ape de până la 200 m, printre vieţuitoare care locuiesc pe fundul mării – peşti şi crustacee. Foloseşte o ecolocaţie pe bază de sunete extrem de înalte şi prinde prada cu dinţii săi în formă de sabie, din care are 22-28 de perechi în maxilarul superior şi 21-25 de perechi în cel inferior.

Un bărbat și-a cumpărat un șopron vechi la bani puțini și l-a transformat în locuință de lux! Cum arată locul... Ce trebuie să știi despre materialele textile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x