Căutare Live

Ochii, oglinda sufletului! Află ce spune culoarea lor despre tine

O veche zicală spune un mare adevăr: "Ochii sunt oglinda sufletului". Specialiştii în iridologie au demonstrat că ochii şi culoarea lor dezvăluie multe informaţii despre sănătatea şi personalitatea noastre

O veche zicală spune un mare adevăr: "Ochii sunt oglinda sufletului". Specialiştii în iridologie au demonstrat că ochii şi culoarea lor dezvăluie multe informaţii despre sănătatea şi personalitatea noastre

Albaştri: Dacă ai ochi albaştri, ai putere, atât interiorară cât şi exterioară. Uneori oamenii te judecă înainte să te cunoască, crezând că eşti timid, slab şi neserios. Mai mult, oamenii percep purtătorii ochilor albaştri ca fiind egoişti şi competitivi.

Cu toate acestea, un studiu derulat de Universitatea din Pittsburgh arată că femeile cu o nuanţă deschisă a ochilor tolerează mai bine naşterea.

Gri: E o culoare rară la ochi şi mai degrabă o variaţie a culoarei albastre. Eşti o persoană echilibrată, versatilă, vrei să fii luat în serios dar îţi arăţi deseori şi fermitatea.

Căprui: Oamenii cu ochii căprui tind să fie categorici şi se găsesc deseori în poziţia de lider. Sunt respectuoşi, loiali, gentili dar nu supuşi. Mai mult, potrivit unui studiu de cronobiologie, oamenii cu ochii căprui dorm mai puţin cu două ore decât cei cu ochi mai deschişi.

Verzi: Persoanele cu ochii verzi sunt percepute ca fiind sexy, misterioase şi seducătoare. Sunt creative, se enervează greu, se comportă bine sub presiune şi pot fi imprevizibile.

O femeie s-a dus la mormântul tatălui său, dar era să facă infarct! Ce a ieșit din pământ i-a pus pe toți pe fugă!... Photoshop sau realitate? Căpșunele albastre, același gust, aceeși formă?!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri