Antena Căutare

Papucii care au scindat lumea. Fiecare vede altceva, dar adevărul este unul singur

Internetul a fost impartit in doua tabere de culoarea unor papuci, imagine ce functioneaza ca un experiment de percepere accidentala a unei culori, noteaza The Independent

Internetul a fost impartit in doua tabere de culoarea unor papuci, imagine ce functioneaza ca un experiment de percepere accidentala a unei culori, noteaza The Independent.

Un blogger a cerut opinia cititorilor, iar imaginea a ajuns virală în întreaga lume. „Va rog sa ma ajutati: sunt acesti papuci alb cu auriu sau albastru cu negru? Eu si prietenii mei nu ne putem intelege”, a scris Swiked, citat de Fanatik.

„Ceea ce se intampla este ca sistemul vizual se uita la acest lucru si tu incerci sa inlaturi prejudecata cromatica a luminii naturale. Astfel, oamenii incearca fie sa inlature partea albastra, si astfel ajung sa vada alb si auriu, sau inlatura partea aurie, vazand albastru si negru.

In realitate, papucii sunt albastru cu negru.

A filmat cum intră fantoma în casă! Un tânăr a suprins momentul în care spiritul își face de cap la el în locuință! (VID... Ce se întâmplă dacă asculți muzică în timp ce mănânci ciocolată? Producătorii au început deja să schimbe totul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x