Antena Căutare

Părinții și-au auzit bebelușul râzând târziu în noapte și au verificat rapid camerele de supraveghere. Ce au văzut le-a dat fiori

Părinții unui bebeluș în vârstă de doar doi ani l-au surprins interacționând cu un „spirit” în mijlocul nopții. Celor doi nu le-a venit să creadă ce au văzut în imaginile de pe camera de supraveghere din camera copilului și au povestit totul în mediul online.

imagine cu un bebelus in pat si o femeie care ajusteaza o camera de supraveghere
Părinții unui bebeluș în vârstă de doar doi ani l-au surprins interacționând cu un „spirit” în mijlocul nopții | Shutterstock

Fie că ești interesat de fenomenele paranormale sau crezi că întotdeauna există o explicație logică pentru orice, povestea acestor părinți este de-a dreptul uluitoare. Cuplul și-a auzit copilul râzând, în mijlocul nopții, din camera alăturată, iar când a verificat imaginile de pe camera de supraveghere au rămas fără cuvinte. Clip-ul video a stârnit imediat și reacțiile internauților, iar părerile sunt împărțite.

Ce a văzut o imagine pe camera de supraveghere din camera copilului. Imaginile au speriat-o și le-a cerut ajutorul internauților

Un videoclip, postat pe forumul Reddit numit „Fantome”, a stârnit rumoare în mediul online. Acesta înfățișează un copilaș, aflat în pătuțul lui, care pare că vorbește cu o fantomă sau un spirit, raportează unilad.com.

„Credem că fiul nostru de doi ani a văzut un spirit prietenos. De când ne-am mutat, am simțit că avem un spirit cutreieră prin casa. Pisica noastră se tot uita în tavan sau colțuri. Când s-a născut fiul nostru, râdea la întâmplare uitându-se în gol. Dar mereu am pus aceste lucrur pe seama faptului că pisicile sunt pisici, iar bebelușii bebeluși”, se arată în postarea din mediul online.

Citește și: Câinele unei familii începea brusc să latre în timpul nopții, așa că au instalat o cameră. Ce au descoperit

Ulterior, părinții micuțului au dezvăluit că au plasat o cameră de supraveghere în camera copilului ei pentru a-i ajuta să înțeleagă mai bine ce se întâmplă, de fapt, peste noapte.

„În primele zile din noiembrie, el a fost surprins râzând în gol sau de spiritul nostru prietenos. Într-o noapte, a râs 3 minute în continuu (am înregistrat doar ultima jumătate, înainte să intru în cameră să-l iau din pătuț)”, a povestit mămica îngrijorată pe internet.

„În altă noapte a râs și a spus „nu” de câteva ori”, a mai adăugat aceasta. „Și în ultimul timp, refuză să se culce sau să evită ora de culcare. Nu pot să nu mă gândesc dacă nu cumva vorbește cu spiritul”, a mai adăugat ea. Apoi, aceasta i-a rugat pe utilizatori să urmărească și ei imaginile și să își spună părerea.

În videoclipul tulburător, băiețelul în vârstă de 2 ani poate fi văzut întins în pat și râzând în hohot. De asemenea, în imagini apar și niște sfere care plutesc în întuneric - deși femeia recunoaște că ar putea fi particule de praf.

Clipul postat pe forum a stârnit reacții mixte, oamenii fiind nedumeriți cu privire la ce anume văd.

Citește și: Un tată a privit imaginile de pe camera de supraveghere din dormitorul bebelușului și s-a speriat! Ce a apărut în timpul nopții

Un utilizator a scris: „Am un copil de vârsta lui care, de asemenea, bolborosește și râde în sinea lui în timp ce se stă să adoarmă”. Un altul a adăugat: „Ca adult, încă mai fac asta uneori, dacă lucrul la care mă gândesc este suficient de amuzant, chicotesc până adorm”.

În timp ce un alt internaut susține că „S-ar putea, pus și simplu, să nu se simtă bine că trebuie să adoarmă singur și așa încearcă să se distreze folosindu-și imaginația”.

O femeie de 85 ani, supraviețuitoare a cancerului, spune secretul pentru o viață lungă și împlinită. Cele 5 reguli de au... O femeie a comandat salată la restaurant, dar a găsit o bucată de carne neobișnuită. Ce descoperire „dezgustătoare” a fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x