Antena Căutare

Câinele unei familii începea brusc să latre în timpul nopții, așa că au instalat o cameră. Ce au descoperit

Câinii unei familii începeau să latre când ajungeau în spatele casei și petreceau tot mai mult timp acolo. Pentru că nu reușeau să descopere motivul, oamenii au mers și au montat o cameră de supraveghere. Iată ce au descoperit.

imagine cu un caine de curte care latra afara Galerie
Pentru că nu reușeau să descopere motivul, oamenii au mers și au montat o cameră de supraveghere. Iată ce au descoperit | Shutterstock

Câinii unei familii începeau să latre când ajungeau în spatele casei și petreceau tot mai mult timp acolo. Pentru că nu reușeau să descopere motivul, oamenii au mers și au montat o cameră de supraveghere. Iată ce au descoperit.

O familie a fost intrigată de motivul pentru care patrupezii erau foarte atrași de zona din spatele casei și chiar intrau sub punte. Pentru că ai lor câini făceau asta aproape zilnic, au decis să monteze o cameră în subsol. Ce aveau să descopere i-a lăsat fără cuvinte.

Citește și: Locuitorii unui sat, speriați de o creatură mistică. Unii dintre vecini susțin că au văzut-o

Totul a început când Dave Fleishman și-a observat câinii adulmecând sub puntea din spate. Fotograful, care este pasionat de animale sălbatice, locuiește în South Lake Tahoe, California. Obiceiul animalelor l-a făcut să fie confuz. Câinii au fost singurii care au intrat vreodată pe sub punte, așa că s-a întrebat de ce se comportă așa.

Ce a găsit bărbatul când a verificat camerele de filmat

Pentru a afla, Fleishman a instalat o cameră sub punte. Când a verificat filmarea, nu i-a venit să-și creadă ochilor.

Nu era prima dată când Fleishman vedea un urs în cartierul său, dar era prima dată când vedea unul atât de aproape de casa lui. Zona în care locuiește Fleishman este considerată o „autostradă a urșilor”, ceea ce înseamnă că urșii sunt, ei bine, peste tot.

„Ei se plimbă literalmente toată ziua”, a spus Fleishman pentru The Dodo și a continuat: „Deci, dacă nu vezi un urs în Lacul Tahoe în timpul verii, nu te uiți bine.”

Citește și: Și-a pus 3 kg de silicon pentru a avea corpul perfect. Dorința ei a fost să arate ca o păpușă Barbie, dar s-a transformat total

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce Fleishman a continuat să parcurgă filmarea, a ajuns să găsească un alt oaspete neașteptat: un râs roșcat.

„Sunt obișnuit să văd urși, dar râșii sunt destul de rari aici”, a spus Fleishman. „Nu am văzut niciodată unul cu ochii mei... Să-l văd sub punte a fost destul de fantastic.”, a mai afirmat bărbatul.

Râșii sunt animale crepusculare, ceea ce înseamnă că sunt cele mai active chiar înainte de răsărit și imediat după apus. Acest lucru le face foarte greu de observat în orice alt moment al zilei.

Citește și: S-au transformat pentru a fi ca idolul lor, Marilyn Monroe. Gestul la care au recurs multe femei pentru a arăta la fel ca ea

Fleishman, căruia îi place să documenteze natura, este încântat că a surprins astfel de animale sălbatice uimitoare pe film. Deși, data viitoare, ar prefera ca oaspeții mai mari și neinvitați să poată sta puțin mai departe de casa lui.

Locuitorii unui sat, speriați de o creatură mistică. Unii dintre vecini susțin că au văzut-o... S-au născut cu trupurile lipite și medicii au făcut eforturi pentru a le separa. Cum arată siamezele la vârsta adolescen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x