Antena Căutare

Cazarea și hrana cadrelor medicale de pe litoral va fi plătită de către patronii din turism

Cadrele medicale ale serviciilor de ambulanţă din ţară vor fi detaşate în acest sezon pe litoral, iar costurile cu cazarea şi hrana, de aproximativ 300.000 de euro, vor fi suportate de Federația Patronatelor de Turism Românesc. 

Cadrele medicale ale serviciilor de ambulanţă din ţară vor fi detaşate în acest sezon pe litoral, iar costurile cu cazarea şi hrana, de aproximativ 300.000 de euro, vor fi suportate de Federația Patronatelor de Turism Românesc.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, Laurenţiu Bădescu, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că cinci ambulanţe noi au intrat, începând cu 1 iulie, în dotarea Serviciul de Ambulanță Județean.

"Sunt cinci ambulanţe tip C cu medic, care sunt dotate cu echipamente de terapie intensivă, pentru situaţii de urgenţă majore, pentru infarcte miocardice şi accidente vasculare cerebrale, pentru traumă complexă din accidente rutiere. Ele vor fi distribuite în Constanţa, două ambulanţe, şi câte una la Mangalia, Eforie şi Năvodari" , a declarat acesta.

Eclipsă Totală de Soare, astăzi. Cum ne influențează... Produsele de îngrijire care nu trebuie să îți lipsească vara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x