Antena Căutare

Patru ani din "viata" unei banci, in imagini. Vezi aici GALERIA FOTO inedita!

Banca este un fel de "for" al lumii intregi. Absolut orice este posibil sa se intample in jurul unei banci. Cupluri care regasesc in banca locul ideal pentru a fi pasionali, oameni ai strazii care o folosesc drept pat, studenti care se relaxeaza dupa cursuri si multe alte scene amuzante, surprinse, pe o perioada de patru ani, de catre fotograful rus E. Kotenko.

Eugene Kotenko a ales o banca oarecare, pentru a-i fi hobby, casa si munca timp de patru ani de zile. A stat pitit intr-un colt, cateva ore pe zi, si a imortalizat fiecare actiune care a avut loc in jurul sau pe banca respectiva.

Aceasta tehnica de a fotografia un singur punct nu este unica, insa cu siguranta fotograful a reusit prin aceste imagini sa surprinda amprenta unica a societatii rusesti, unde batranii nostalgici isi revarsa frustrarile in alcool si oameni ai strazii stau alaturi de pictura lui Lenin, scene in contrast cu noile generatii rebele si pline de dinamism.

Nu ratati GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: English Russia

VIDEO! Lectie de viata: Nu pot merge, insa sunt campioni la baschet!... Unul dintre cele mai scumpe tablouri din lume, "Strigatul", va fi expus pentru sase luni la New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x