Antena Căutare

Pe planeta Marte s-a descoperit ceva uluitor, ce dovedește existența extratereștrilor! Imaginile pe care NASA nu vrea să le vezi!

Recent, pe internet a început să circule o serie de fotografii de-a dreptul bizare, făcute pe Marte. În scurt timp au început să apară controverse pe marginea acestui subiect, mulți spunând că s-a demonstrat existența extratereștrilor.

Recent, pe internet a început să circule o serie de fotografii de-a dreptul bizare, făcute pe Marte. În scurt timp au început să apară controverse pe marginea acestui subiect, mulți spunând că s-a demonstrat existența extratereștrilor.

Prin intermediul rover-ului Curiosity aflat pe planeta Marte, specialiștii NASA au reușit să surprindă câteva imagini de-a dreptul spectaculoase.

În poze se poate vedea clar faptul că pe Marte există o piramidă, în stare perfectă, cel mai probabil de dimensiunea unei mașini.

În scurt timp, adepții fenomenelor paranormale au ajuns la concluzia că piramida descoperită este dovada clară a faptului că pe Marte a existat o civilizație extrem de avansată, precum extratereștrii.

Descoperire fără precedent pentru omenire! „Înainte să apară omul, ei au fost adevărații stăpâni ai planetei”!

Piramida descoperită pe Marte a stârnit numeroase controverse

Alții sunt de părere că piramida are de fapt rolul de a marca existența unei construcții și mai mari, aflată sub pământ.

Cercetătorii de la NASA au făcut o descoperire incredibilă! Să fie asta DOVADA clară că EXTRATEREŞTRII există?

Imaginile cu piramida de pe Marte au ajuns pe internet și tot mai mulți oameni au început să vorbească despre existența extratereștrilor pe această planetă.

S-a speriat atât de tare, încât a înghițit-o cu totul! Medicii și-au făcut cruce când au văzut ce avea studenta în stoma... Evaluarea Naţională 2015: Au apărut primele perle! „Completirea indirectă este: care prost îmi va corecta lucrarea?”...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x