Căutare Live

Pentru Liz si Richard votca a fost putina! De aia s-au despartit!

Au format unul dintre cele mai cool cupluri de la Hollywood: Elizabeth Taylor si Richard Burton. Numai ca el avea gatul uscat precum sortul de sudura. Bea non-stop. Asta le-a grabit sfarsitul! A doua oara!

Erau cool si mondeni intr-o perioada in care Beckham, primul metro-ultra-hiper-sexual din istorie, abia venea pe lume. Liz Taylor si Richard Burton. La prima strigare, au rezistat un deceniu impreuna. Apoi, la un moment dat, prin 1975, la un an de la divort, si-au dat seama ca se iubesc. Iar. Liz a tras tare. "La inceput, am crezut ca e o gluma, dar ea vorbea adevarat", avea sa declare Burton. "Am fost fericiti precum doi copilasi", adauga, referindu-se la a doua casnicie. Din pacate, aplecarea sa spre bautura nu i-a mai putut tine uniti. Liz ii dadea pastile ca sa-l alunge de linga sticle. Degeba.

Povesteste Richard, omul dupa care au suspinat toate femeile Mapamondului. "Fusesem beat rau de tot cu o zi in urma. Atat de beat, incat am crezut ca m-am imbolnavit! M-am dat, usurel, jos din pat. Era 9.30 dimineata si m-am dus sa-mi iau un brandy dublu. Nu mai aveam prin casa, linsesem tot. Asa ca m-am dus la carciuma din colt. Deschideau la 10. Am batut in geam, am urlat dupa Fritz, managerul. Nu venise, asa ca mi-au deschis aia de dadeau cu mopul. Le-am cerut portia de brandy, dar m-au sfatuit ce a mai bine sa beau votca. Atunci cand E (n.r. - Elizabeth) o sa-mi ceara pupicul de dimineata, sa nu miros!"

A devenit alcoolic cu acte in regula. Cuplul n-a mai rezistat decat un an impreuna.

Richard Burton a decedat in 1984, hemoragie cerebrala. E inmormantat in Elvetia. La cativa pasi se afla cripta lui Alistair MacLean, autorul celebrului roman "Acolo unde se avanta vulturii", in a carui ecranizare Burton a jucat un rol principal.

Chinezii sunt mai tari decat Fat-Frumos! Vor sa construiasca cea mai inalta cladire din lume, in numai 90 de zile... A fost lansata "prima limuzina acvatica". Costa aproape 2 milioane de euro...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri