Antena Căutare

Loc extraterestru în România! În Bihor s-a descoperit ceva unic în Europa!

În Bihor, în inima munţilor Pădurea Crailor se ascunde un loc unic în Europa! Aici s-a descoperit ceva cu adevărat incredibil, ce captează atenția oricărui vizitator.

În Bihor, în inima munţilor Pădurea Crailor se ascunde un loc unic în Europa! Aici s-a descoperit ceva cu adevărat incredibil, ce captează atenția oricărui vizitator.

Practic, în Bihor, în inima munţilor Pădurea Crailor se ascunde o peşteră de cristale unică în Europa.

Plus că, la doar câţiva kilometri distanţă, avem un fel de paradis tropical: un lac ce îşi schimbă culoarea în funcţie de anotimp. Spun din nou: ţara asta e tare frumoasă, doar să ştim să o descoperim.

La doar 40 de kilometri de Oradea, între dealuri, stă ascunsă o minunăţie a naturii: lacul Vida. Unic în România nu doar pentru că îşi schimbă culoarea în funcţie de anotimp, asemenea lacurilor exotice, ci şi pentru barajul de deversare în formă de pâlnie.

Aici natura a sculptat forme şi labirinturi fascinante. Doar în comuna Roşia sunt 400 de peşteri de o frumuseţe rară. Una dintre ele ascunde cristale de calcit care o fac unică în Europa.

O astfel de peşteră mai există doar în Africa de Sud.

Aerul curat şi frumuseţea sălbatică a locului i-au convins pe doi tineri să renunţe la oraş şi să-şi deschidă o păstrăvărie. Acum se bucură de viaţa fără semnal şi fără internet. Şi pentru turişti, experienţa e încântătoare. Aici îşi pot alege peştii direct din micile lacuri artificiale. Specia provine din America de Nord, dar merge perfect alături de o mămăliguţă caldă şi mujdei de usturoi.

Mozart, "jucăria" preferată a unui copil! Orchestra și publicul au auzit cel mai frumos "Wow" din gu... Pisicile au al șaselea simț. Stăpânii trebuie să fie atenți! Ce înseamnă când felinele privesc un punct fix, fără să cli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x