Peştera Sfântului Andrei, locul din România în care se produc miracolele! Bilețelele lăsate în pereții peșterii atrag tot mai mulți credincioși

 
+2 click pentru
galerie

Creştinii îl prăznuiesc, astăzi, pe Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României! Procesiunile religioase au început încă de aseară la Galaţi, când sute de credincioşi s-au închinat la moaştele sfântului. Şi, în ciuda frigului au străbătut kilometri întregi pe jos, cu făclii în mână, aşa cum este obiceiul. Noapte de rugăciune a fost şi la Peştera Sfântului Andrei, în judeţul Constanţa.

Peste 10 mii de oameni au participatla slujba oficiată la Peştera Sfântului Andrei! Serviciul religios a fost susţinut de 13 preoţi, din ţară şi din străinătate. Alături de ei, credincioşii s-au rugat ca să primească ocrotirea sfântului.

Toţi au participat la slujbă şi s-au rugat într-un glas. Pelerinii au înfruntat frigul şi oboseala, au bătut şi sute de kilometri pentru rugăciune şi mulţumire pentru ocrotitorul României. Odată ajunşi în locul sfânt, sentimentele de linişte şi siguranţă i-au cuprins pe toţi, inexplicabil.

Peştera Sfântului Apostol Andrei, aflată aproape de localitatea Ion Corvin, a fost loc de rugăciune pentru enoriaşi. Miile de oameni s-au aşezat la rând să intre în lăcaşul sfânt.

Credincioşii s-au închinat la moaştele sfântului, au vărsat lacrimi pentru dorinţele lor şi au atins racla cu obiectele pe care le-au adus de acasă.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE