Căutare Live

VIDEO! Petrecere surpriza pentru ursul Baloo. Laptele, fructele si mierea sunt preferatele mascotei de la Straja

Petrecere surpriza, cu zeci de invitati si tort de frisca pentru ursul Baloo din Straja. Astazi, a fost ziua lui, a implinit 13 ani si proprietarul sau nu a lasat evenimentul sa treaca nesarbatorit

Toti turistii aflati astazi pe partie au fost invitati la ziua lui Baloo, i-au cantat “La multi Ani” si l-au servit cu dulciuri. De altfel, laptele, fructele si mierea sunt preferatele mascotei din Straja. Nu a mancat niciodata carne cruda. A ajuns in statiune in anul 2000, cand avea doar doua luni. De atunci n-a mai plecat de langa cabana, iar proprietarul lui, dar si turistii, spun ca este bland ca un catelus.

De-a lungul anilor, a facut o multime de nazbatii, cea mai amuzanta fiind cea dintr-o iarna, cand a intrat in camera unui profesor universitar. A gasit acolo un bidon cu cinci litri de vin, pe care l-a baut tot. S-a culcat apoi pe un fotoliu, chiar pe lucrarile studentilor.

Cum sa-ti aduci primavara in casa... Trenul lui James Bond exista si face curse regulate...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri