Antena Căutare

Pietrele-talisman din Carpati care te scapa de Apocalipsa, de vanzare pe internet

Daca sfarsitul lumii e motiv de teama pentru multi pamanteni, pentru altii e un excelent prilej de afaceri. Mai nou, cu pietre din Carpatii nostri pe post de talisman anti-apocalipsa.

Secretul supravietuirii in caz de Apocalipsa se ascunde la o aruncatura de... piatra, in Bucegi. Dar nu trebuie sa iti petreci Sfarsitul Lumii la Babele sau la Omu ca sa scapi cu viata. E de ajuns sa cumperi o piatra din Carpati, suna promisiunea de pe site. Un site pe care se vand asa-numite talismane anti-Apocalipsa. Pentru cei suficient de slabi de inger si saraci numai cu duhul.

Ce le da acestor pietre puteri supranaturale? Aflam de pe acelasi site ca in Carpati exista un adevarat scut de protectie contra radiatiilor. Tot aici s-ar afla o nava spatiala gata sa ii transporte pe supravietuitorii Apocalipsei. Toate-s motive numai bune ca o piatra sa coste, pe site, de la 5 dolari in sus. Dupa 3 zile lucratoare si, daca e cazul, cu cheltuieli de expediere de 80 de dolari, talismanul carpatin ajunge pe biroul, in bucataria sau sub perna posesorului. Iar pentru cei care nu vor sa cumpere exista mereu solutia de a-i dona "afaceristului" ceva banuti. Poate pentru modernizarea carierei de piatra din Carpati.

Asa ca, cine n-are pitre, sa-si cumpere. Pana la Apocalipsa mai sunt 10 zile.

Vine sfarsitul lumii! Oamenii s-au temut intotdeaua de potop, foc universal sau iarna vesnica... Exista sau nu extraterestrii? Isteria OZN-urilor a cuprins intreaga planeta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x