Antena Căutare

Piloti americani: Extraterestrii ne dezactiveaza rachetele din 1948

Sase piloti americani au declarat ca extraterestrii au accesat centrele de lansare ale proiectilelor nucleare si au reusit sa dezactiveze armele si rachetele britanice, informeaza Telegraph.co.uk.

Acestia au declarat pentru sursa citata ca extraterestrii ar fi repetat actiunea in nenumarate randuri in Statele Unite, inca din 1948 si acuza Guvernul american ca ar fi ascuns aceasta informatie de populatie.

"Armata Statelor Unite minte in legatura cu OZN-urile si eu pot sa dovedesc acest lucru", a declarat capitanul Robert Salas, care afirma ca ar fi vazut un obiect zburator neidentificat pe cerul Americii in 1967.

"Eram la datorie cand am vazut obiectul plutind deasupra bazei. Rachetele au fost dezactivate imediat. Acelasi lucru s-a petrecut la o alta baza la o saptamana dupa aceea. Se pare ca extraterestrii sunt foarte interesati de armele noastre de distrugere in masa", a adaugat pilotul.

Datele colectate de acesti piloti arata ca aceste creaturi ar fi vizitat spatiul terestru in urma cu cel mult sapte ani. Scopul lor este, insa, de a presa liderii guvernamentali pentru recunoasterea publica a vietii extratarestre, ca un fapt probat adevarat.

Picturi ale lui Hitler, scoase la licitatie si evaluate la 175.000 de euro... ONU va desemna un ambasador pentru relatiile cu extraterestrii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x