Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

Poveste de dragoste atipică! O femeie s-a căsătorit cu un vițel! Motivul este unul înduioșător „Sunt sigură că este el, face totul exact la fel!” GALERIE FOTO

Religii precum Hinduismul și Budismul au ca nucleu teoria reîncarnării. O poveste din Cambodgia face furori în mediul virtual. Este vorba despre o femeie de 74 de ani, Khim Hang,  care s-a căsătorit cu un vițel, fiind ferm convinsă că animalul este reîntruparea soțului ei.

femeie cambodgia

Religii precum Hinduismul și Budismul au ca nucleu teoria reîncarnării. O poveste din Cambodgia face furori în mediul virtual. Este vorba despre o femeie de 74 de ani, Khim Hang, care s-a căsătorit cu un vițel, fiind ferm convinsă că animalul este reîntruparea soțului ei.

Tol Khut, soțul femeii, a murit în urmă cu un an. Pierderea lui a fost aproape imposibil de suportat pentru Khim Hang. Cei doi avuseseră o viață plină de greutăți, dar le-au depășit pe toate, împreună.

La începutul lunii iulie, în gospodăria familiei s-a născut un vițeluș. Pe măsură ce creștea, animalul prezenta o asemănare puternică bărbatului decedat.

El este descris ca fiind foarte apropiat de oameni, având chiar un comportament uman. Aceste detalii au convins-o pe Khim că animalul este modul în care soțul ei s-a întors la ea.

A fost organizată o ceremonie nupțială intimă, în care neobișnuiții miri și-au „rostit” jurămintele.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro