Antena Căutare

Petrecerea burlăcițelor - unde organizezi, pe cine inviți și cât costă un party înainte de nuntă

Deși ideea unui astfel de party a fost preluată de la americani, petrecerea burlăcițelor a devenit foarte populară și în rândul româncelor care vor să se bucure cum știu mai bine de un ultim moment de libertate, înainte de nuntă.

Deși ideea unui astfel de party a fost preluată de la americani, petrecerea burlăcițelor a devenit foarte populară și în rândul româncelor care vor să se bucure cum știu mai bine de un ultim moment de libertate, înainte de nuntă.

De obicei, întreg conceptul și desfășurarea petrecerii sunt puse la punct de către domnișoarele de onoare, însă se practică și plănuirea de către viitoarea mireasă, în cazul în care aceasta vrea să aleagă o anumită temă pentru seara dedicată doar femeilor. Dacă ai fost invitată la o nuntă sau urmează să fii mireasă și cauți inspirație pentru ultima petrecere înainte să spui „Da”, ți-am pregătit mai jos toate informațiile de care ai nevoie pentru un eveniment mai mult decât reușit.

Cine vine la petrecerea burlăcițelor?

Atunci când plănuiești o petrecere a burlăcițelor, există două variante din care poți aborda organizarea. Fie ești viitoarea mireasă, fie faci parte din grupul celor mai bune prietene ale miresei.

Dacă urmează să te căsătorești și ai câteva idei despre cum ai vrea să arate petrecerea burlăcițelor organizată în cinstea ta, trebuie, mai întâi de toate, să faci o listă cu cele pe care ți-ar plăcea să le ai aproape în seara sau în weekendul ales pentru party. Alături de prietene, poți invita și viitoarea nașă, sora, verișoara, vecina sau pe oricine altcineva care îți este drag, dar neapărat de sex feminin. Bărbaților le este interzisă participarea la un astfel de eveniment, tocmai pentru ca tu să te simți mai liberă decât în oricare altă zi din viața ta și să te poți distra la maximum.

Dacă organizezi petrecerea pentru viitoarea mireasă, trebuie să inviți toate persoanele de sex feminin importante din viața acesteia și să le anunți din timp cu privire la eveniment, care ar trebui să aibă loc cu o săptămână, maximum două înainte de nunta propriu-zisă, pentru ca party-ul să nu se suprapună cu alte planuri pe care le-ar putea avea burlăcițele.

Petrecerea burlăcițelor - unde organizezi, pe cine inviți și cât costă un party înainte de nuntă

Cum alegi locația pentru petrecerea burlăcițelor?

Există mai multe variante din care poți alege cea mai potrivită locație pentru organizarea petrecerii burlăcițelor, în funcție de buget, dar și de stilul de viață al miresei și al celorlalte invitate. Am pregătit pentru tine câteva sugestii, care te-ar putea inspira.

1. În club - Cea mai la îndemână locație pentru petrecerea burlăcițelor este alegerea unui club în care se aude muzica preferată a miresei. Această variantă ar fi mult mai ușor de abordat, mai ales dacă cea care organizează seara nu stă atât de bine cu timpul, bugetul sau cu imaginația. La club puteți ajunge închiriind o limuzină în care să încapă toate invitatele, unde să vă aștepte o sticlă mare de șampanie, cu care să vă faceți... încălzirea. Puteți opta pentru tricouri inscripționate cu diverse mesaje nostime, coronițe sau un mic voal pentru mireasă. În funcție de preferințele acesteia, puteți merge la karaoke, într-o locație cu muzică live sau într-un club celebru pentru cocktailurile cu care își încântă clienții.

Petrecerea burlăcițelor - unde organizezi, pe cine inviți și cât costă un party înainte de nuntă

2. La mare sau la munte - Dacă viitoarea mireasă este îndrăgostită de călătorii, iar bugetul vă permite și anotimpul este unul călduros, puteți pleca pentru un weekend la mare sau la munte. Organizarea unei astfel de petreceri a burlăcițelor va avea nevoie de mai mult timp, pentru că trebuie să vă puneți toate de acord cu privire la locația exactă și perioada în care reușiți să vă sincronizați programul.

Petrecerea burlăcițelor - unde organizezi, pe cine inviți și cât costă un party înainte de nuntă

3. Garden party - Dacă natura este un aspect important în viața miresei, puteți opta pentru varianta închirierii unei cabane la munte sau a unei case cu grădină, unde să vă distrați o zi întreagă. Puteți face un barbeque party, unde să vă delectați cu burgeri și limonadă, ori carne proaspăt gătită pe grătar și bere rece.

Petrecerea burlăcițelor - unde organizezi, pe cine inviți și cât costă un party înainte de nuntă

4. O zi la SPA - Probabil nu există femeie care să refuze o zi întreagă de răsfăț, cu masaje, uleiuri esențiale și jacuzzi, așa că și aceasta este o idee excelentă pentru o petrecere a burlăcițelor reușită. Va trebui să faci o rezervare și să te asiguri că toate participantele vor fi de acord cu alegerea făcută de tine.

Ce buget vei aloca pentru petrecerea burlăcițelor?

Dacă îți organizezi singură petrecerea burlăcițelor, ar trebui să ții cont de locația pe care o alegi în funcție de bugetul pe care îl poți aloca, dar și de numărul persoanelor pe care vrei să le inviți. Dacă ești o viitoare domnișoară de onoare, trebuie să te asiguri că cele care vor fi de acord să participe la petrecere vor putea să susțină atât cheltuiala pentru consumul propriu, cât și pe cea pentru mireasă, pentru că, în general, acest tip de party este organizat ca o surpriză pentru cea mai importantă persoană a serii. Ar fi bine să te gândești și la mărturii care să le rămână participantelor ca suvenir. O idee bună este ca fiecare dintre ele să primească un pandantiv, o poșetă, o brățară sau orice altceva ce are legătură cu personalitatea miresei. Dacă evenimentul te-a prins într-o perioadă în care partea financiară are nevoie de un mic ajutor, poți apela la un împrumut online rapid, pentru ca petrecerea burlăcițelor să fie una dintre cele mai frumoase amintiri ale viitoarei mirese, și la care să nu faceți rabat de la nicio cheltuială care v-ar asigura distracția. Obținerea unui credit rapid online fără adeverință de venit este foarte simplă și te poate scăpa de multe griji, atunci când ai nevoie de bani.

Poveste de dragoste atipică! O femeie s-a căsătorit cu un vițel! Motivul este unul înduioșător „Sunt sigură că este el, ... Cursă PERICULOASĂ pe autostradă! A mers 200 de km folosind telefonul pe post de far. Ce au mai descoperit polițiștii cân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x