Antena Căutare

Povestea emoționantă a Adinei, fetița care locuiește lângă groapa de gunoi de la Glina. Frumusețea ei răpitoare i-a adus faimă

Adina, cunoscută sub numele de ”păpușa de la Glina”, are doar 13 ani și este celebră pentru frumusețea ei răpitoare. Micuța trăiește alături de familia ei în sărăcie, în apropiere de groapa de gunoi de la Glina, însă speră să devină manechin.

Povestea familiei care locuiește lângă groapa de gunoi de la Glina a impresionat o țară întreagă, cu mai bine de patru ani în urmă. Frații de la Glina erau crescuți doar de mama lor, de meserie femeie de serviciu, pe atunci, și care încerca să se descurce cu creșterea copiilor rămași orfani de tată.

De curând, însă, Adina a fost protagonista unei ședințe foto inedite pentru Viva, iar acum oamenii se roagă ca cineva să o remarce și să-i ofere un job care să o scoată din sărăcie.

FOTO | Floarea-cadavru este un exemplar rar care ascunde un secret inedit! Aceasta este unică în lume... David Dobrincu, vedeta la doar opt ani! Este plin de telante și carismă: „Mă gândesc să-mi deschid o afacere”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x