Povestea lui Murray Blackmore, tânărul care a crescut într-o familie de mormoni compusă din 27 de mame și 150 de frați

Poligamia sau căsătoria cu mai mulți parteneri nu este un fenomen obișnuit. De fapt, acest subiect ridică multe întrebări și duce la discuții serioase cu privire la drepturile omului. În ciuda acestui fapt, există persoane care decid să urmeze acest fenomen. Este cazul și lui Murray Blackmore, care a trăit într-o familie de acest gen.

Murray Blackmore a povestit, pe TikTok, cum reușesc poligamii să ducă o viață dedicată în întregime familiei și poligamiei

Profimediaimages.ro

El a povestit, pe TikTok, cum reușesc poligamii să ducă o viață dedicată în întregime familiei și poligamiei. Murray este un fost mormon care a crescut alături de 150 de frați și 27 de mame.

Murray Blackmore și familia sa au devenit faimoși pe TikTok

Murray Blackmore, cunoscut drept Kaye Zero pe platforma de socializare, a câștigat atenția internauților după ce a distribuit un videoclip în care spunea că a crescut cu un tată, 27 de mame și 150 de frați.

”Nu știu de ce tatăl meu a decis să aibă 150 de copii”, este textul cu care a reușit să capteze atenția tiktok-erilor.

Curând, utilizatorii i-au pus mai multe întrebări, iar acestea le-a răspuns cu bucurie în scurte videoclipuri. După cum s-a dovedit, familia sa de mormoni este dintre cele mai mari.

Citește și: Mama care s-a îndrăgostit de prietenul fiului ei. Cum arată cuplul inedit, între care există o diferență de 19 ani

În unul dintre Tiktok-uri, Murray a povestit că este unul dintre copiii mijloci și a explicat cum a fost să crească alături de alți 169 micuți. Se pare că părinții săi aveau un sistem bine pus la punct pentru a se asigura că toți membrii sunt bine îngrijiți.

Și, deși aveau 150 de prunci, aceștia nu s-au oprit. Murray a spus, în unul dintre videoclipurile sale, că părinții săi așteaptă un nou bebeluș, ceea ce înseamnă că familia lor o să mai crească în următorii ani.

@kayezer0

Have any questions about growing up in the flds cult? Ask me. #cult #flds #exmormon #fyp #foryoupage

♬ Prisoner (feat. Dua Lipa) - Miley Cyrus

De ce tânărul nu vrea să mai fie mormon

Acum Murray este un fost mormon. Având în vedere că, de obicei, astfel de comunități primesc greu decizia unui membru de a se retrage, cei de la Bored Panda l-au contactat pe tânăr pentru a afla cum au reacționat părinții săi.

Citește și
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Mai multe articole

”Când am crescut, a existat întotdeauna o parte din mine care nu s-a conectat niciodată cu adevărat la credințele mormonismului. Am rămas parte a grupului bisericii pentru a simți că aparțin familiei mele. Abia după ce devenit adult am decis că nu este potrivit pentru mine. La început a fost greu să spun familiei, dar în timp, a devenit mai ușor.

Citește și: Femeia care a născut patru copii în doar un an. Nu au fost cvadrupleți. Cum este posibil și ce reacție a avut soțul

Oricât mi-am dorit atenția părinților mei, ei pur și simplu nu mi-au putut-o da. Este imposibil să acorzi fiecărui copil atenție egală atunci când sunt atât de mulți. Atenția pe care am primit-o a venit din partea fraților mei și sunt foarte recunoscător”, a mai povestit el pentru Bored Panda.

Potrivit băiatului, a avea frați este unul dintre cele mai mari avantaje ale unei familii numeroase. Când ai atât de mulți frați sau surori, nu te simți niciodată singur, întrucât ai întotdeauna cu cine să interacționezi.

Videoclipul în care explică întreaga situație a familiei a primit 7,3 milioane de vizionări, iar clipul cu el în care anunța că va mai avea încă un frate a adunat 6,8 milioane de vizionări.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri