Mama care s-a îndrăgostit de prietenul fiului ei. Cum arată cuplul inedit, între care există o diferență de 19 ani

William Smith avea doar 16 ani când a intrat în casa unde locuiau bunul său prieten și mama lui, Marilyn Buttigieg. Atunci, el obișnuia să-și viziteze des amicul pentru a participa la competiții de jocuri video.

William Smith avea doar 16 ani când a intrat în casa unde locuiau bunul său prieten și mama lui, Marilyn Buttigieg. Atunci, el obișnuia să-și viziteze des amicul pentru competiții de jocuri video

Profimediaimages.ro

Ce nu știa e că avea să se îndrăgostească de femeia care i-a deschis ușa. La acea vreme, Marilyn avea 35 de ani și locuia în Crawley, West Sussex, împreună cu cei șapte copii ai ei.

Relația lor de amiciție a început după ce William s-a oferit să ajute la treburile casnice deoarece femeia suferea de Encefalomielita mialgică - o boală care cauzează oboseală extremă și dureri musculare.

Citește și: Femeia care a născut patru copii în doar un an. Nu au fost cvadrupleți. Cum este posibil și ce reacție a avut soțul

Marilyn și William, pe care îi despart 19 de ani, spun că ”au gravitat în mod natural unul către celălalt”. Ea spune că a fost nevoie de multă putere de convingere din partea tânărului pentru a începe relația romantică.

Cum au reacționat familiile celor doi după oficializarea relației

”Familia mea ne judeca deja pentru că eram prieteni și credeam că suntem ceva mai mult înainte de a forma un cuplu. Asta doar pentru că William m-a ajutat”, a povestit femeia pentru The Sun.

Inițial, nici ea nu a vrut să înceapă ceva serios cu William din cauza diferenței uriașe de vârstă. Marilyn s-a gândit, de asemenea, cum ar fi afectat viitorul lui de această decizie.

”Nu am vrut să-i îngreunez viața lui William. Nu am vrut să mai am copii, dar nici să-l opresc pe William să aibă familia pe care și-o dorea.”, a spus ea.

Citește și: A stat de vorbă cu un client trist și a avut o surpriză uriașă când a ridicat nota. Ce a găsit pe masă a făcut-o instant să plângă

”Știam că avem ceva special. Ea a fost și este în continuare femeia visurilor mele. A fost nevoie de multe insistențe. M-a luat la întrebări pentru a se asigură că sunt sigur ce-mi doresc. Am fost 100% sigur.”, a explicat bărbatul, acum în vârstă de 31 ani.

După ce și-au asumat relația, cuplul s-a mutat rapid împreună. Doar unul dintre copiii lui Marilyn au fost împotriva legăturii lor. În plus, familia lui William s-a împotrivit și nu mai vorbește de atunci cu el.

În februarie 2009, William a cerut-o în căsătorie pe Marilyn. Două luni mai târziu, cei doi se cununau și plecau în luna de miere în Gibraltar.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Recent, ei au sărbătorit cea de-a 12-a aniversare a nunții: ”William și cu mine suntem încă atât de îndrăgostiți”, au spus ei, conform The Sun.

Citește și: Iluzie optică virală. Găsești ursul panda din imagine? Doar cei cu privire ageră reușesc

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri