Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

O femeie a rămas virgină până la 51 de ani deși a fost căsătorită de două ori: „Credeam că e ceva în neregulă cu mine. Eram sexy, dar...”

Pare ireal, dar povestea este cât se poate de adevărată și îi aparține unei doamne respectabile de 61 de ani, care a rămas pură până în urmă cu 10 ani. Și nu din vina ei, ci pentru că partenerii săi de viață de până atunci nu au dorit să aibă relații intime cu aceasta.

Pare ireal, dar povestea este cât se poate de adevărată și îi aparține unei doamne respectabile de 61 de ani, care a rămas pură până în urmă cu 10 ani. Și nu din vina ei, ci pentru că partenerii săi de viață de până atunci nu au dorit să aibă relații intime cu aceasta.

Motivele sunt de-a dreptul halucinante și au fost povestite de către Maria Louise Warne într-un interviu acrodat celebrului cotidian britanic, The Sun.

Primul soț al Mariei era un bărbat pe care aceasta îl considera foarte galant, mai ales când a aflat că unul dintre principiile sale este acela de a nu întreține relații sexuale cu partenera sa decât după căsătorie. După ce și-au spus „DA” în fața ofițerului stării civile, au urmat cinci ani de chin. Tânărul bărbat spunea ca un bărbat și o femeie trebuie să aibă relații amoroase doar pentru a se procrea, însă potrivit mărturisirilor Mariei, nimic nu s-a consumat în toată perioada petrecută împreună.

Citește și:

Dănuț a fost prins în timp ce se iubea cu mama iubitei sale! După partidele de amor, femeia l-a dat o veste teribilă

A urmat un divorț și o nouă relație cu Carol, un bărbat mai mare cu 22 de ani decât ea. Culmea, deși acesta avea doi copii, între el și Marie nu s-a petrecut nimic:

Maria Louise Warne, în vârstă de 61 de ani în prezent, declară că acum are o viaţă sexuală foarte satisfăcătoare, după ce a trecut prin două căsătorii lipsite de sex.

„Mi-am întâlnit al doilea soţ, Carol, în 1982. Avea 47 de ani, mai în vârstă cu 22 de ani decât mine, căsătorit şi tatăl a două fete. Eu aveam 25 şi credeam că lucrurile vor fi foarte picante pentru noi ca proaspăt căsătoriţi, însă realitatea era alta. Nimic nu era reciproc. Mă simţeam folosită şi neiubită. Credeam că e ceva în neregulă cu mine. Chiar mai rău, în public se prefăcea că nu putem sta departe unul de celălalt. Eram o soţie sexy. Prietenii lui obişnuiau să glumească”, a dezvăluit femeia.

Citește și:

A vrut să facă amor cu soția și cu o prietenă bună. Totul a mers bine până când una dintre femei a pus mâna pe o mătură!

Apoi, zece ani din cei douăzeci bărbatul a fost bolnav, iar Maria s-a transformat într-o asistentă grijulie. Însă nici după ce lucrurile s-au îmbunătăţit, viaţa sexuală nu a avansat.
Astfel, în 2008, Maria a obţinut divorţul, după cei douăzeci de ani de umilinţă.

Conform mărturisirilor ei, ulterior s-a lăsat sedusă şi a făcut sex pentru prima oară în sfârşit, iar partenerului nu i-a venit să creadă că era virgină la vârsta aceea. Totuşi, a fost cu adevărat înţelegător şi a ajutat-o pe femeie să îşi exploreze sexualitatea.