Antena Căutare

Prețul piperat plătit pentru o porție de cartofi și două de pomana porcului la Târgul de Crăciun din Constituției: ”Bătaie de joc”

O tânără care a fost să viziteze Târgul de Crăciun din Piața Constituției a rămas uimită când a primit nota de plată pentru o porție de cartofi și două de pomana porcului. ”Bătaie de joc” a concluzionat ea.

colaj de imagini cu cartofi si pomana porcului la targul de craciun din piata constitutiei bucuresti 2022 Galerie
O tânără care a fost să viziteze Târgul de Crăciun din Piața Constituției a rămas uimită când a primit nota de plată pentru o porție de cartofi și două de pomana porcului. ”Bătaie de joc” a concluzionat ea.

Pe 30 noiembrie, Târgul de Crăciun Bucureşti a devenit cel mai vizitat loc din Capitală cu mai mult de 25.000 de participanţi. A fost prima zi cu concerte în Piaţa Constituţiei, care continuă până pe 4 decembrie 2022.

Cât a putut să dea o femeie pe o porție de cartofi și două de pomana porcului la Târgul de Crăciun din Constituției

În minivacanța de 1 decembrie, oamenii au găsit timp pentru a vizita Târgul de Crăciun, însă nu toți au fost mulțumiți de prețurile cerute de comercianți. O tânără a publicat în social media un videoclip în care își arată indignarea față de prețul plătit pentru o porție de cartofi, două de pomana porcului și un pahar de vin fiert.

Dincolo de prețul piperat, femeia a fost nemulțumită și de porțiile mici, care nu justifică costul ridicat.

Citește și: Câți bani au cheltuit primăriile din București și din marile orașe din țară pentru luminițele de Crăciun

”Băi, fraților, veniți în Târgul de Crăciun, la Constituției, și mâncați așa ceva de 88 de lei. Nu o să vă vină să credeți, dar tot ce este aici, aproape neatins, că am luat doar două guri, 88 de lei. Bătaie de joc”, a spus tânăra care a postat filmulețul pe TikTok.

Citește și: Beneficiile consumului de cartofi dulci. De ce sunt recomandați în dieta ta

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce prețuri au produsele la Târgul de Crăciun din Piața Constituției București

Organizatorii anunță prețuri decente la Târgul de Crăciun din Piața Constituției București. Un pahar de vin fiert costă doar 10 lei, iar un suc sau o apă, 6 lei.

La capitolul delicatese, pentru gogoși umplute cu gem, brânză dulce sau sărată, ori plăcinte tradiționale, vizitatorii trebuie să scoată din buzunar între 9 și 15 lei, în funcție de preferințe.

Citește și: Trenduri pentru decorațiuni de Crăciun în 2022

În ceea ce privește distracția, un bilet în roata panoramică pentru a vedea de sus Palatul Parlamentului și Târgul de Crăciun costă 25 de lei. Accesul pe patinoar la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei costă 20 de lei.

Citește și: VIDEO. Camionul Coca-Cola al lui Moș Crăciun a luat foc într-o zonă intens circulată din Capitală. Imaginile au devenit virale

De departe, cea mai scumpă este mâncarea. Iată câteva dintre prețurii, potrivit Antena 3 CNN:

  • 16 lei - 100 de grame de pastramă de oaie
  • 14 lei - 100 de grame pomana porcului sau coaste de porc
  • 10 lei - un pahar de vin fiert
  • 2 lei - o mini gogoaşă
  • 15 lei - 6 gogoşi.

Citește și: Cum va fi vremea de Crăciun. ANM a emis prognoza pentru Sărbători

O doctoriță a fost condamnată la 6 ani de închisoare din cauza activității pe care o avea când nu era la spital. Ce pute... El e bărbatul care a suferit un transplant de față și dublu transplant de mână, după un grav accident. Cum arăta înainte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x