Antena Căutare

Baba Vanga, previziunea neștiută despre România: „Va veni pe un cal de fier! Totul se va nărui”

Cu putin timp inainte de moarte, Vanga a inregistrat pe banda de magnetofon o previziune pe care a incredintat-o uneia dintre nepoatele sale.

Cu putin timp inainte de moarte, Baba Vanga a inregistrat pe banda de magnetofon o previziune pe care a incredintat-o uneia dintre nepoatele sale.

Rugamintea sa era ca aceasta previziune sa ajunga la o anumita data la o persoana anume, care are misiunea de a o face cunoscuta romanilor. Explicatia pe care ea a dat-o a fost ca „Romanii sunt oameni speciali, dar nu mai cred in valorile lor si, daca mesajul le este adus de un strain, este mai bine primit decat de la unul de-al lor.”

Va prezentam in continuare textul acestei previziuni:

„Eu sunt foarte mică pentru că el să vina la mine, așa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 și, în cel mult o luna de zile, să fie dusă celui la care voi face referire.

Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie data celor din preajma sa. Să vă ajute Dumnezeu! În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de nașterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul sau.

Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O data cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatră de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaște vor fi cei din poporul sau, poporul din care el a ieșit.

Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârșirii, din întreagă lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un câl viu, ci cu un câl din fier, pe care singur îl va mânui.”

O tânără de 25 de ani, condamnată la 40 de ani de închisoare! Modul barbar prin care și-a pedepsit copiii: ”Practic, i-a... Rușine fără margini! După 10 ore de așteptări, pasagerii unei curse aeriene au pus mână de la mână pentru a cumpăra o pi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x