Antena Căutare

O tânără de 25 de ani, condamnată la 40 de ani de închisoare! Modul barbar prin care și-a pedepsit copiii: ”Practic, i-ai gătit! Nu te-ai gândit la asta?”

O femeie în vârstă de doar 25 de ani a fost condamnată la 40 de ani de închisoare, după ce și-a pedepsit copiii într-un mod șocant, supărată fiind că au făcut rupt patul.

O femeie în vârstă de doar 25 de ani a fost condamnată la 40 de ani de închisoare, după ce și-a pedepsit copiii într-un mod șocant, supărată fiind că au făcut rupt patul.

Amanda Reyer, din Alabama, SUA, a fost condamnată la 40 de ani de închisoare, după ce și-a pus copiii în apă fierbinte, drept pedeapsă pentru că au rupt patul.

Fără să se gândească la suferința copiilor săi, Amanda i-a pus pe cei doi, băiatul de cinci ani și fetița de doi ani într-o cadă umplută cu apă fiartă la 65 de grade Celsius.

La mai bine de trei ani de la tragedie, când micuții au suferit arsuri de gradul doi și trei, femeia a fost condamnată la 40 de ani de închisoare.

În momentul în care și-a aflat sentința, ea a izbucnit în lacrimi, însă judecătorul n-a fost impresionat de gestul ei: ”Copiii tăi au fost gătiți, practic. La ce te-ai gândit?”, a întrebat-o el.

Femeia a încercat să-și explice gestul șocant prin faptul că a văzut o emisiune TV în care un consilier pentru copii recomanda ca micuții să fie pedepsiți printr-o baie cu apă rece. Ea a ales, însă, să-i pedepsească punându-i în apă caldă, care avea nu mai puțin de 65 de grade Celsius.

Maria Ghiorghiu, previziune sumbră despre o nouă tragedie în România: "Vom afla cât de curând"... Baba Vanga, previziunea neștiută despre România: „Va veni pe un cal de fier! Totul se va nărui”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x