Antena Căutare

Prima lună de toamnă le dă ceva bătăi de cap! TOP 3 zodii urmărite de ghinion în septembrie, pe plan amoros

Toamna se apropie cu pași repezi, iar astrele sunt din ce în ce mai dificile. Nu te îngrijora, însă, nu este valabil pentru toate semnele astrale.

Toamna se apropie cu pași repezi, iar astrele sunt din ce în ce mai dificile. Nu te îngrijora, însă, nu este valabil pentru toate semnele astrale.

Iată care sunt zodiile care pătimesc destul în luna septembrie, atât pe plan amoros, cât și financiar, scris dcnews.ro:

Berbec

Luna septembrie este o lună a ghinionului pentru nativii născuți în zodia Berbecului. Proiectele de la serviciu sau cele personale pe care le au în derulare sunt sortite eșecului și pare ca nimic din ce fac nu iese bine.

Nativii nu trebuie să-și piardă însă încrederea, ci să fie perseverenți, deoarece ghinionul va dispărea spre finalul lunii.

Leu

Și pentru Lei, luna septembrie este o lună sortită eșecurilor. Lucrurile vor merge din rău în mai rău la locul de munca.

Nici acasă nu au parte de liniște și pace. Se anunță certuri în cuplu și probleme financiare. Este posibil să fie trădatți de prietenii pe care îi credeau apropiați.

Balanță

Pentru Balanțe, septembrie vine cu multe provocări și situații neplăcute. Nativii trebuie să învețe să-și asculte instinctele și să ia propriile decizii, daca vor ca lucrurile să se îndrepte. Daca pleacă capul la ce spun cei din jur vor avea parte numai de dezamăgiri.

Dansul de fericire al unui câine atunci când află că a fost adoptat! Patrupedul a făcut senzație în toată lumea!... Galerie foto! Cum arată mâna unei fete care nu şi-a mai tăiat unghiile de trei ani. Internauţii, şocaţi: “Mă sperie!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x