Antena Căutare

Galerie foto! Cum arată mâna unei fete care nu şi-a mai tăiat unghiile de trei ani. Internauţii, şocaţi: “Mă sperie!”

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Germania a decis în urmă cu trei ani să nu îşi mai taie niciodată unghiile. Cum arată mâinile sale acum?!

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Germania a decis în urmă cu trei ani să nu îşi mai taie niciodată unghiile. Cum arată mâinile sale acum?!

Simone Taylor a decis la vârsta de 13 ani să nu îşi mai taie unghiile deloc. Dacă familia şi cei apropiaţi au crezut iniţial că totul este o glumă, tânăra s-a ţinut de promisiune iar acum a devenit celebră pe Instagram.

În trei ani, unghiile sale au crescut atât de mult încât nu mai poate face nimic cu mâinile. În ciuda neplăcerilor provocate, Simone a declarat că nu ar renunţa pentru nimic în lume la ele, mai ales că îi aduc şi bani datorită postărilor de pe celebra reţea de socializare.

Dacă vă întrebaţi cât timp îi ia pentru a-şi face manichiura, aceasta a explicat că întregul proces durează mai bine de trei ore!

Prima lună de toamnă le dă ceva bătăi de cap! TOP 3 zodii urmărite de ghinion în septembrie, pe plan amoros... Un pescar din Gaza a găsit pe o plajă cel mai frumos mesaj. Călătoria de 800 de kilometri a sticlei cu "magie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x