Căutare Live

Cum arată extratereștrii, de fapt! Dezvăluire șoc făcută de primul astronaut britanic ajuns în spațiu! „Ei există şi se pot afla pe Pământ”

Dezvăluirea ce pune omenirea pe jar! Primul astronaut britanic care a ajuns în spațiu, Helen Sharman, a dezvăluit adevărul despre extratereștri!

Helen Sharman, primul astronaut britanic ajuns în spațiu

Helen Sharman, primul astronaut britanic care a ajuns în spaţiu, a declarat că extratereştrii există şi este posibil ca ei să se afle printre noi, pe Pământ, citează BBC.

Ea a spus: „Extratereştrii există, nu există două căi legat de asta. Trebuie să existe tot felul de forme diferite de viaţă între miliardele de stele”.

În vârstă de 56 de ani, Sharman a scris istorie când a călătorit spre staţia spaţială sovietică Mir, în mai 1991. Chimist, acum ea lucrează la Imperial College din Londra.

Imagini cu Sharman și nava Soyuz TM 12

Deşi este posibil ca extratereştrii să nu fie alcătuiţi din carbon şi nitrogen, precum oamenii, „este posibil ca ei să fie aici, acum, şi să nu îi putem vedea”, a mai afirmat ea.

PRIMUL ASTRONAUT BRITANIC CARE A AJUNS ÎN SPAȚIU A FOST FEMEIE

În interviu, Sharman a remarcat şi că este deranjată de faptul că e caracterizată ca prima femeie britanică în spaţiu şi nu simplu - primul britanic. La momentul respectiv, chiar și comandantul navei rusești a spus că „locul femeilor este la cratiță, nu în cosmos”. Totuși, cu ambiție și determinare, Sharman a trecut testele cu brio, a învățat rapid și a demonstrat că are tot ceea ce îi trebuie pentru a participa la o misiune în spațiu. A devenit astfel primul britanic care a văzut Terra din cosmos. Ce a declarat ea despre această performanță?

Cum arată extratereștrii, de fapt! Dezvăluire șoc făcută de primul astronaut britanic ajuns în spațiu! „Ei există şi se pot afla pe Pământ”

Helen Sharman, primul astronaut britanic ajuns în spațiu

Helen Sharman și costumul pe care l-a purtat în mai 1991

„Asta ne spune că, altfel, am presupune că e vorba despre un bărbat. Când Tim Peake a ajuns în spaţiu, unii oameni au uitat de mine pur şi simplu. Un bărbat să ajungă acolo primul ar fi normal, aşa că sunt încântată că am stricat ordinea asta”.

În 2018, dr. Helen Sharman a fost decorată de Palatul Buckingham.

Sursa: news.ro

Bona se afla singură cu copilul când ceva ciudat s-a întâmplat! Părinții celui mic au izbucnit în lacrimi în momentul în... „Mai vreau!”. Cea mai bătrână persoană din lume a împlinit 117 ani! A avut cancer, dar nu s-a lăsat înfrântă! Cum arăta ...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x