Profesoară de 34 de ani, arestată după ce a făcut amor cu un elev! Relația dintre cei doi ar fi început în luna octombrie

 
+2 click pentru
galerie

O profesoară în vârstă de 34 de ani, din Alba Iulia, a fost reținută după ce a întreținut relații intime cu un minor. 

Conform Adevărul, femeia, care este profesoară la Școala Gimnazială din comuna Săliștea, a fost reținută de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru faptul că ar fi întreținut relații intime cu un băiat de clasa a VIII-a, care are doar 14 ani. 

Inculpata a fost prezentată apoi Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, soluţia instanţei fiind că cercetarea poate continua cu aceasta în stare de libertate, sub control judiciar, dar cu interdicţia de a mai merge la şcoală. 

Surse din cadrul anchetei au precizat că sesizarea anchetatorilor a venit din partea reprezentanţilor şcolii. Profesoara ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minorul de trei ori în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019. 

În cazul în care va fi găsită vinovată, femeia va petrece până la zece ani de închisoare, întrucât fapta ei este agravată de faptul că minorul se afla în educarea acestia, respectiv îi era profesoară la şcoala respectivă.  
 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI