Profesorii dintr-un oras american primesc operatii estetice gratuite

Profesorii din orasul american Buffalo au dreptul sa isi faca operatii estetice cu bani proveniti din bugetul sistemul public de invatamant, informeaza The Atlantic.

In contractul de munca al profesorilor exista o clauza care prevede ca in cazul in care au nevoie de operatii estetice acestea sa fie facute pe cheltuiala statului. Desi masura era valabila doar pentru operatiile de reconstructie si reparatorii necesare in urma unor accidente, profesorii au inceput sa beneficieze si de interventii chirurgicale de infrumusetare.

Liposuctiile, injectiile cu botox sau epilarea definitiva sunt oferite gratuit profesorilor. Acestia sustin ca, din moment ce sunt cadrele didactice cu cel mai mic salariu din statul New York, merita macar aceste operatii estetice.

Anul trecut, operatiile estetice facute de profesorii din Buffalo au avut o valoare de 5,9 milioane de dolari, spre deosebire de acum doi ani, cand au costat noua milioane de dolari. 60 de profesori au cheltuit cate 30.000 de dolari intr-un an pentru a-si imbunatati aspectul fizic.

Foto: lavoguefemme.com

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri