Antena Căutare

Profeția înfiorătoare a celebrei Maria Ghiorghiu! Creștinii trebuie să ia aminte! „Am văzut cum preotul...”

sCelebra prezicătoare Maria Ghiorghiu, cunoscută pentru modul în care a presimțit incendiul de la Club Colectiv și multe alte evenimente, a transmis un avertisment extrem de important creștinilor din România.

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu, cunoscută pentru modul în care a presimțit incendiul de la Club Colectiv și multe alte evenimente, a transmis un avertisment extrem de important creștinilor din România.

De curând, pe blogul acesteia a apărut un nou mesaj de avertizare, adresat în special creștinilor. Potrivit cunoscutei Maria Ghiorghiu, românii sunt pe cale să trăiască momente dificile, ce vin parcă să testeze credința. Iată mai jos textul acestei profeții! Ce trebuie să facă credincioșii, conform acestei previziuni, ca să fie ocrotiți de Dumnezeu?

„1 Aprilie 2019, ora 5,55 dimineata!

Dragii mei,

In aceasta dimineata devreme,m-a trezit o Lumina alba si stralucitoare foarte,Lumina ce ma face ca sa tresalt de pe pat, ca la un soc electric.

Brusc,nu mai sunt in patul meu ,ci ma aflu in curtea unei Sfinte Biserici,sub un Cer ca de noapte. Vad USILE exterioare inchise cu un zavor mare si cu un lacat la fel de mare.

Prin curtea Sfintei Biserici nu era nimeni,dat fiind faptul că,era si noapte.

Deasupra Usilor de-afara ce se asemanau cu doua obloane mari,au aparut intr-o clipita ,Doi ochi mari din Lumina alba si stralucitoare,ce aveau deasupra lor si Sprancene tot din Lumina alba si stralucitoare.

Profeția înfiorătoare a celebrei Maria Ghiorghiu! Creștinii trebuie să ia aminte! „Am văzut cum preotul...”

Erau Ochii Lui Dumnezeu !Asadar, chiar daca USILE erau bine inchise, OCHII LUI DUMNEZEU, vegheau la INTRAREA în SFANTA BISERICA, asezati deasupra tocului USII, unul de-a stanga, iar celalalt de-a dreapta tocului Usilor.

In urmatoarea clipa, vad SFANTA ICOANA a MAICII LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL IISUS in brate, asezata pe peretele BISERICII, ICOANA care, era luminata de jos in sus,de o LUMINA, AURIE, extrem de stralucitoare.

Totul era stralucire si bucurie,totul era Minune dumnezeiasca,totul era un Rai nesfarsit.

Aud un glas care strigă cu bucurie mare asa: "SFANTA TREIME ! SFANTA COLORATA !"

Clipa in care, vad cu ochii inchisi fiind,vad un PREOT ce tine in mana sa un varf de pom cu ramuri care ,era impodobit tot cu lumina alba si cu funde lungi roz, lasate sa cada pe lungimea pomului, si asa intra in SFANTUL ALTAR prin USILE IMPARATESTI larg deschise.
Apoi, aud cum PREOTUL graieste asa : "Să zicem din tot sufletul nostru, sa zicem :
DOAMNE miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste !"

Sa ne rugam dragii mei, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne daruiasca sanatate,mantuire sufletului si tarie in Credinta.

Si nu in ultimul rand, sa nu uitam a ne iubi Aproapele ca pe noi insine.

Cu dragoste,Maria”

Poziția în care ții picioarele transmite un mesaj secret! Ai curaj să afli?... A înfipt un trandafir într-un cartof și a așteptat! Ce a observat femeia, în scurt timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x