Profeția NEȘTIUTĂ a lui Arsenie Boca: „Va veni PLOAIE DE FOC peste noi!”

Unul dintre cele mai venerați duhovnici din Romania, părintele Arsenie Boca a lasat in urma profetii despre Romania care inca ii cutremura pe credinciosi. Unele dintre aceste profetii nu au aparut in niciunul dintre volumele scrise despre Arsenie Boca

Unul dintre cele mai venerați duhovnici din Romania, părintele Arsenie Boca a lasat in urma profetii despre Romania care inca ii cutremura pe credinciosi. Unele dintre aceste profetii nu au aparut in niciunul dintre volumele scrise despre Arsenie Boca.

Arsenie Boca, martir al inchisorilor comuniste, a lasat in urma sa o serie de profetii despre Romania. Desi nu a mai apucat sa vada tara noastra libera, el a prezis unele evenimente cu atata precizie, incat cei care le citesc sunt cutremurați. Duhovnicul a facut mai multe profetii cutremuratoare despre tara noastra.

Una dintre cele mai ascunse profeții ale părintelui a fost aceea legată de viitorul României:

„Odata mi-a zis ca, intr-o noapte, catre ziua, ne vor ocupa trei țari: Ungaria, Bulgaria și Rusia. Atunci eu am zis: Ungurii or sa ne ocupe pe noi? , iar el mi-a spus: Și pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc ”, scrie ganduridinierusalim.ro

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Strugurii îngrașă? Beneficii și calorii pentru aceste fructe de toamnă
Strugurii se găsesc sub mai multe forme și culori. Există struguri roșii, verzi și mov, struguri fără semințe. SE pot consuma sub formă de jeleu de struguri, gem de struguri și suc de struguri, stafide, sau vin. Prima viță de vie a fost cultivată în urmă cu mai bine de 8 000 de ani în Orientul Mijlociu. O întrebare care este extrem de populară e legată de faptul dacă strugurii îngrașă sau nu.
Catine.ro
Ultimele știri