Antena Căutare

Descoperire uimitoare! Risc mortal pentru persoanele care nu consumă alcool

Un studiu recent sugerează faptul că persoanele care nu consumă deloc alcool prezintă un risc mai mare de a muri prematur.

Astfel, persoanele care consumă alcool cu regularitate prezintă un risc mai mic de deces în comparaţie cu persoanele care nu au băut alcool niciodată, scrie mediafax.ro.

Studiul a fost realizat pe indivizi cu vârstele cuprinse între 55 şi 65 de ani, pe o perioadă de 20 de ani. Dintre cei 1.824 de participanţi, 41% dintre băutorii moderaţi au murit prematur, în timp ce în rândul voluntarilor care nu consumau deloc alcool acest procent a fost de 69%.

Persoanele care sunt mari consumatoare de alcool prezintă, în general, un risc mai mic de deces decât persoanele care nu consumă deloc băuturi alcoolice. O explicaţie posibilă ar consta în faptul că alcoolul poate fi un excelent "lubrifiant social", iar comportamentele sociabile sunt considerate esenţiale pentru menţinerea sănătăţii fizice şi mintale. De asemenea, persoanele care nu beau alcool prezintă semne mai pronunţate de depresie decât consumatorii de alcool.

Profeția NEȘTIUTĂ a lui Arsenie Boca: „Va veni PLOAIE DE FOC peste noi!”... Nu te mai obosi să cauți! Unde sunt cele mai multe și mai scumpe ZDRENȚE din România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x