Antena Căutare

Ce ne așteaptă în 2016? Baba Vanga, profeţie terifiantă legată de viitorul apropiat

Baba Vanga nu a văzut cu ochi buni viitorul nostru apropiat şi cum majoritatea previziunilor ei s-au împlinit este posibil să aibă dreptate şi de această dată.

Baba Vanga nu a văzut cu ochi buni viitorul nostru apropiat şi cum majoritatea previziunilor ei s-au împlinit este posibil să aibă dreptate şi de această dată.

Pentru anul 2014, Baba Vanga a prezis un mare război, lucru care nu a fost departe de adevăr dacă este să luam în considerare conflictul dintre Rusia şi Ucraina. Ba mai mult, aceasta a spus că omenirea se va confrunta cu cancerul, boli ale pielii, dar şi numeroase cutremure de intensitate medie.

Surpriza vine în anul 2015! Baba Vanga "a sărit" peste acest an, semn că nu vom avea parte de evenimente semnificative în anul ce urmează.

În 2016 însă, clarvăzătoarea susţine că Europa va rămâne fără populaţie.

Pare un non-sens, dacă ne gândim că în aceste momente asistăm, o dată cu valurile de refugiați care vin din Siria și Afganistan (mai ales), ca și din alte țări musulmane, la o mărire a populației continentului. Însă cei care au interpretat această predicție pentru anul 2016 au fost unanimi în a considera că prin „Europa”, Baba Vanga se referea de fapt la „europeni”, la popoarele Europei, care riscă să-și piardă identitatea (pe de o parte), dar și să-și micșoreze efectivele (pe de altă parte).

\În ce ne privește pe noi, românii, Baba Vanga are o predicție care a fost făcută cunoscută, conform dorinței ei, la 24 ianuarie 2005. Este vorba despre faptul că în România, atunci, avea să apară pe lume omul providențial, care are ca misiune salvarea țării, a continentului, poate și a lumii. Cine este acest om? Românii și lumea îl vor recunoaște la momentul potrivit. Deocamdată, spunea tot Baba Vanga, el va crește departe de baștina strămoșilor săi.

„În bucuria acestei lumi, în România va fi ACELA care a fost promis lumii. Întreaga lume se va bucura de nașterea lui. Dumnezeu îl va ocroti dintr-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii săi, până când va veni ceasul său. Putere de Sus el va avea! Pământul, Apa și Focul îl vor ajuta", a spus Vanga despre un Mesia care va veni pe pământurile noastre.

Dar tot ea ne descria astfel: „Românii sunt oameni speciali și, cu toate că Dumnezeu i-a ales pentru o nobilă misiune, din nefericire, mulți dintre ei nu mai cred și nu vor mai crede în valorile lor nationale"...

Mai multe, AICI!

Nu încercați să vă bazați pe prietenii de pe Facebook... Dragostea nu are vârstă și nici limite. Și-a regăsit iubita după 70 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x