Antena Căutare

Nu încercați să vă bazați pe prietenii de pe Facebook

Un nou studiu publicat recent demonstrează calitatea prieteniilor ce se desfășoară în mediul virtual, pe Facebook

Un nou studiu publicat recent demonstrează calitatea prieteniilor ce se desfășoară în mediul virtual, pe Facebook.

În cazul în care aveți un număr limitat de prieteni pe Facebook și sunteți foarte stresați pe marginea acestui subiect, încercați pe viitor să nu mai fiți. Nu de alta, dar respectivele persoane nu au foarte multe în comun cu prietenii din lumea reală când vine vorba de a vă ajuta în vreun fel.

Un grup de cercetători de la Universitatea Oxford au analizat foarte mult calitatea și utilitatea relațiilor de prietenie legate pe Facebook, iar concluzia s-ar putea să vă dezamăgească. Studiul a confirmat că doar pe 4 persoane din 150 de prientei de pe Facebook vă puteți baza în cazul unei urgențe de orice natură.

În contextul în care mulți dintre noi adaugă prieteni pe Facebook ca sport, chiar și dacă nu i-au întâlnit niciodată în lumea reală sau i-au văzut o singură dată la o întâlnire cu multe alte persoane, valoarea este infimă. În altă ordine de idei, nu ți-ai pune niciodată problema să ceri vreun favor semnificativ unei persoane pe care ai cunoscut-o într-un concediu în Spania în urmă cu 5 ani.

Conform studiului, la întrebarea câți prieteni adevărați crezi că ai pe Facebook, cei mai mulți dintre participanți au răspuns 27,6 procente.

Citește continuarea pe Playtech.ro.

Până și Shakira a cântat despre ele! Reginele țigănci și casele lor luxoase au devenit vedete peste hotare!... Ce ne așteaptă în 2016? Baba Vanga, profeţie terifiantă legată de viitorul apropiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x