Antena Căutare

Proprietarul unui restaurant a angajat un preot fals pentru a afla păcatele angajaților, la locul de muncă. Ce s-a întâmplat apoi

Patronul unui restaurant a plătit un preot pentru a-i spovedi forțat pe angajați, din dorința de a afla dacă au „atentat” la bunurile lui. Acum, patronul lanțului de restaurante este bun de paltă.

colaj foto preot si angajati bucatarie in restaurant Galerie
Patronul unui restaurant a plătit un preot pentru a-i spovedi forțat pe angajați, din dorința de a afla dacă au „atentat” la bunurile lui. Acum, patronul lanțului de restaurante este bun de paltă. | Shutterstock

Patronul unui restaurant a avut o idee cel puțin bizară care s-a întors rapid împotiva lui. Acesta a avut să afle „păcatele” anagajaților săi cu ajutorul unui preot fals. Mai mult, după ce „spovedania” forțată nu a mers conform planurilor sale, acum acesta e și bun de plată.

Citește și: Un bărbat a refuzat să împartă nota de plată la masă, pentru că „abia a mâncat ceva”. Ce s-a întâmplat apoi peste o săptămână

Preot fals, plătit de patron pentru a-i spovedi angajații. Cât are de plătit acum pentru ideea lui bizară

În încercarea de a-i face pe angajații lui să își mărturisească „păcatele” de la locul de muncă, proprietarul a chemat un preot fals. Cu toate acestea, șarada nu a durat prea mult, iar situația a ajuns la urechile autorităților federale care au numit-o „cel mai nerușinat” acte de corupție pe care un angajator le-a comis împotriva personalului său, transmite edition.cnn.com

Departamentul Muncii din SUA a spus că un angajat la dezvăluit faptul că proprietarul Che Garibaldi, care operează două locații ale Taqueriei Garibaldi din nordul Californiei, a angajat un preot fals pentru a le asculta mărturisirile în timpul orelor de lucru. Acesta era interesat în special dacă aceștia au întârziat la serviciu, dacă au furat bani din restaurante sau dacă au avut „rele intenții” față de angajator.

„Sub jurământ, un angajat de la Taqueria Garibaldi a explicat cum restaurantul a angajat un presupus preot pentru a le asculta păcatele de la locul de muncă, în timp ce alți angajați au raportat că un manager a afirmat în mod fals că problemele de imigrație vor fi ridicate de investigația departamentului”, a declarat procurorul Marc Pilotin, citat de CNN.

Dioceza Catolică din Sacramento a confirmat că nu a găsit „nicio dovadă a vreunei legături” între preot și dioceza lor. „Deși nu știm cine este persoana în cauză, suntem siguri că nu a fost preot al Eparhiei din Sacramento”, a declarat un purtător de cuvânt al eparhiei pentru Agenția Catolică de Știri.

Citește și: Restaurantul din România unde trebuie să scoți 6.000 de lei din buzunar pentru un platou. Ce conține produsul: ”E comandat des”

Acum, Garibaldi și alți trei proprietari și operatori de restaurante au fost obligați să plătească 140.000 de dolari pentru 35 de angajați. De asemenea, restaurantul va trebui să plătească daune civile de 5.000 de dolari. Taqueria Garibaldi nu a răspuns solicitării CNN de a comenta situația.

Anchetatorii au descoperit, de asemenea, că restaurantul nu le plătea angajaților orelor suplimentare, că managerii primeau bonusuri din fondul de bacșișuri al angajaților, iar unii angajați s-au confruntat cu „consecințe negative în domeniul imigrației” pentru că au cooperat cu anchetatorii.

„Încercările disprețuitoare ale acestui angajator de a riposta împotriva angajaților au fost menite să reducă la tăcere personalul, să obstrucționeze o anchetă și să împiedice recuperarea salariilor neplătite”, a spus Pilotin.

„Mi-am întâlnit logodnicul în ziua nunții cu altcineva”. Povestea de iubire a cuplului a luat imediat o turnură mai surp... Solstiţiul de vară are loc astăzi. Va fi cea mai lungă zi din an. La ce oră debutează fenomenul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x