Când au aflat că bebelușul lor are sindrom Down, au fost de neconsolat. Acum, nu își imaginează viața fără el: „Oamenii spun că zâmbetul lui le înseninează ziua”

 
+3 click pentru
galerie

Boala nu este mereu o condamnare la o viață marcată de suferință. Un băiețel care suferă de sindrom Down trăiește viața din plin. „Riley Zâmbărețul” este un model de succes, la doar 4 ani. 

După ce au aflat că fiul lor are sindromul Down, Stuart și Kirsty Baxter, din Rochester, Kent, au fost temători. Cea mai mare frică a lor era că oamenii vor vedea handicapul lui Riley, în loc să-i vadă calitățile. 

Pe măsură ce anii au trecut, familia a devenit mascota comunității în care trăiește. Toată lumea îl adoră pe „Riley Zâmbărețul”!

„Oamenii au început să-i spună Riley Zâmbărețul de când era bebeluș. Are o putere incredibilă de a-i face pe toți cei de lângă el fericiți. Vecinii și prietenii ne spun că, oricât de supăraț ar fi, zâmbetul lui larg le înseninează ziua”, a povestit tatăl lui.

Dornici să-l expună unei game variate de activități și experiențe, părinții l-au înscris pe Riley la o agenție de modele. Imediat, cariera lui a înflorit, el devenind imaginea unui renumit magazin de îmbrcăminte pentru copii, conform Daily Mail.

Zâmbetul este punctul lui forte, după cum se poate vedea în toate fotografiile în care apare simpaticul puști. 

Tatăl lui Riley a fost de neconsolat după ce a aflat că bebelușul avea sindrom Down.

 „După ce ni s-a spus că va avea sindrom Down, nu m-am putut opri din plâns, nu pentru că l-aș fi iubit mai puțin, ci pentru că știam prea bine cât de rea este lumea în care trăim.

Ăsta a fost primul gând ce mi-a răsărit în minte, în acel moment. Dar, Doamne, cât de mult am greșit! Îmi era teamă de necunoscut. Dacă aș fi știut atunci ce știu acum, nu aș mai fi avut nicio grijă!”facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI