Căutare Live

SCANDALOS! Puzzle pentru copii cu imaginea crematorului din lagarul nazist Dachau, scos la vanzare pe internet

Un puzzle pentru copii, care reprezinta imaginea crematoriului din lagarul nazist Dachau, a starnit controverse in Germania, dupa ce a fost scos la vanzare pe un celebru site.

Puzzle-ul a fost inclus in categoria "jucarii pentru copii". El reprezinta imaginea unui crematoriu din lagarul Dachau, in care erau arse trupurile prizonierilor.

"Jucaria" este formata din 252 de piese si costa 24,99 de dolari pe site-ul Amazon.

Gerda Hasselfeldt, presedinta din Parlamentul german al grupului CSU, a adresat deja o scrisoare publica patronului grupului american Amazon in care isi exprima dezacordul in acest caz. Ea consiera ca este "un veritabil afront" pentru supravietuitorii lagarului de concentrare, aflat in regiunea Bavaria.

"Memorialul de la Dachau este un loc de amintire a suferintelor indurate de nenumarate victime. Nu poate fi in interesul grupului Amazon sa vanda un astfel de joc", spune Gerda Hasselfeldt.

Desi puzzle-ul nu este disponibil pe versiunea germana a site-ului, el a starnit indignarea multor germani. Mai mult, administratorii sitului de la Dachau vor verifica daca vanzarea acestuia este legala.

Peste 43.000 de persoane si-au pierdut viata in lagarul nazist de la Dachau.

FOTO: torahcode.us

O romanca este dublura lui Celine Dion in videoclipuri!... Macelarie macabra la Londra: Maini, picioare si urechi de om, scoase la vanzare...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri