Antena Căutare

Macelarie macabra la Londra: Maini, picioare si urechi de om, scoase la vanzare

Maini ciopartite, picioare insangerate, urechi umane sau chiar bucati de torace. Asta au putut cumpara londonezii dintr-o macelarie care a fost deschisa doar in acest weekend. Evident, partile anatomice nu au fost veritabile. Ele au fost realizate de o armata de artisti.

Seamana cu o morga dintr-un film de groaza, dar este o macelarie cat se poate de legala. Al carei scop este sa promoveze un joc video. “In Resident Evil a fost mereu vorba despre supravietuire, despre incercarea de a evada si despre cum poti supravietui acestei asa-zise apocalipse. Incercam sa aducem acest concept la viata”, spune Dam Merrett, reprezentant Capcom.

O intreaga echipa de artisti a lucrat intens pentru a realiza cat mai realistic partile anatomice. Atat mainile umane, cat si picioarele au fost vandute cu aproape 6 lire bucata. Un pret accesibil pentru cei care au vrut sa le faca prietenilor un cadou infricosator.

“Pentru noi, importanta a fost autenticitatea. Am vrut sa arate ca o macelarie veritabila”, a precizat Dan Walsh, reprezentant Resident Evil 6.

Macelaria macabra a fost deschisa doar pentru doua zile, dar s-a bucurat de un succes imens in randul gamerilor si a fanilor filmelor de groaza. Toate veniturile obtinute din vanzarea partilor anatomice realizate de artisti au fost donate unor asociatii care ajuta persoanele cu membre amputate.

foto: dailymail.co.uk

SCANDALOS! Puzzle pentru copii cu imaginea crematorului din lagarul nazist Dachau, scos la vanzare pe internet... Cea mai ieftina casa din Marea Britanie costa 750 de lire! Vezi cum arata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x