Antena Căutare

„RAIUL EXISTĂ, m-am convins”! Medicul care a înviat MIRACULOS povestește CE A VĂZUT!

Bărbatul a relatat recent experiența pe care a avut-o atunci când a ajuns în Rai. Lucrurile văzute acolo au fost descrise în amănunt, iar omul a început să creadă că există Raiul, deși nu era o persoană religioasă.

Bărbatul a relatat recent experiența pe care a avut-o atunci când a ajuns în Rai. Lucrurile văzute acolo au fost descrise în amănunt, iar omul a început să creadă că există Raiul, deși nu era o persoană religioasă.

Intrat în comă timp de 7 zile, Eben Alexander, neurochirurg și profesor la Facultatea de Medicină Harvard, a spus că a avut o experiență uluitoare.

Deși nu credea în călătorii în lumea de dincolo, părerea acestuia s-a schimbat radical după ce a trăit ceva similar. Intrat în comă, creierul medicului a cedat complet, iar șansele de supraviețuire erau nule.

Cazul său este unic în lume, căci nimeni nu a fost monitorizat permanent în timp ce a făcut călătoria în Rai. Aparaturile de specialitate au arătat cum creierul omului era nefuncțional și nu prezenta nicio urmă de viață.

Bărbatul a povestit cum a pășit spre o lumină și a pătruns într-un spațiu frumos colorat și plin de muzică divină. Potrivit acestuia, Raiul avea o câmpie frumoasă și plină de flori, iar în jur erau animale și oameni.

Profesorul de la Harvard a mai spus că cel mai mult l-a impresionat unitatea găsită acolo, ca și când totul din jur era de fapt Unul.

Chiar în timp ce medicii se întrebau dacă e cazul să îl deconecteze de la aparate, Eden Alexander s-a trezit din comă. Deși nu își mai amintea nimic din timpul vieții și a fost nevoit să învețe totul de la zero, experiența în Rai a fost singura amintire a bărbatului atunci când a revenit la viață.

E clar, vine APOCALIPSA! S-a născut porcul cu trompă de elefant, iar explicația e năucitoare... Fără cuvinte... Declarația de dragoste care face furori pe internet: Ce i-a transmis o tânără fostului iubit (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x