Antena Căutare

Fără cuvinte... Declarația de dragoste care face furori pe internet: Ce i-a transmis o tânără fostului iubit (VIDEO)

O tânără din Suceava a ales să îi transmită fostului ei iubit un mesaj de dragoste într-un mod inedit, deveind un adevărat viral pe internet. Deși cei doi s-au desparit pe 1 octombrie, tânără speră la o împăcare cu cel care i-a fost alături la bine și la greu.

O tânără din Suceava a ales să îi transmită fostului ei iubit un mesaj de dragoste într-un mod inedit, deveind un adevărat viral pe internet.

Deși cei doi s-au desparit la începutul lunii octombrie, tânăra speră la o împăcare cu cel care i-a fost alături la bine și la greu, scrie eclujeanul.ro.

“Este ziua în care Dumnezeu mi-a facut cel mai frumos cadou, dar de care am aflat abia în ziua în care te-am cunoscut! Din păcate, ştim amândoi că relaţia noastră nu a fost una perfectă! Lumea rea a vrut să ne despartă şi a reuşit! Dar, cel mai important e că tot ea ne-a făcut să ne dăm seama că nu avem sens unul fără celalalt. Iubirea noastră nu s-a destrămat şi a crescut pe zi ce trece mai mult! (…) Să nu mai pleci niciodată! Te iubesc, Bibi!”, i-a transmis suceveanca Ioana Agheorghiesei, iubitului ei, Răzvan Petrenciuc.

Videoclipul a fost încărcat pe 16 octombrie pe profilul de Facebook al tinerei, iar în doar câteva zile a reușit să strângă peste 600.000 de vizualizări, peste 2500 de distribuiri și sute de comentarii.

„RAIUL EXISTĂ, m-am convins”! Medicul care a înviat MIRACULOS povestește CE A VĂZUT!... GALERIE FOTO! Ambulanța din Dubai și-a tras parc auto nou! O Salvare de-a lor face 78.000 $!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x