Antena Căutare

Raizel Calago are 16 ani, dar arată de 50. De ce i s-a schimbat înfățișarea drastic în doar 2 ani și cum arăta înainte

Înfățișarea adolescentei Raizel Calago s-a schimbat drastic în doar doi ani. În timp ce la 14 ani participa la concursuri de frumusețe, acum adolescenta de 16 ani arată de 50 de ani.

colaj raizel calago, adolescenta de 16 ani care arată de parcă are 50. in prima poza are o bluza alba, in a doua poarta o bluza verde Galerie
Deși are doar 16 ano, Raizel Calago arată mult mai în vârstă | Profimedia

Raizel Calago, din Filipine, se confruntă cu o problemă neobișnuită. Deși are 16 ani, tânăra arată de parcă ar avea 50 de ani.

Înfățișarea adolescentei s-a schimbat drastic în ultimii doi ani, spre surprinderea sa și a familiei.

Deși Raizel Calago se folosea de concursurile de frumusețe pentru a căpăta încredere în sine, acum se confruntă cu o schimbare semnificativă a înfățișării sale.

La 16 ani, Raizel Calago arată de 50 de ani. Cum e posibil

Potrivit unui video publicat pe canalul de YouTube Truly, Raizel se confruntă cu o condiție genetică rară, ce încă nu a fost diagnosticată.

Citește și: Tony Geraldo are bicepși de 72 de cm. Ce a făcut pentru a-și mări brațele atât de mult și cum arată înainte

„Am o condiție rară care mă face să par bătrână. Am observat condiția în anul 2019, am fost șocată și m-am întrebat de ce arată fața mea așa,” a declarat Raizel.

Vezi cum arăta Raizel Calago înainte să i se schimbe complet înfățișarea în GALERIA FOTO

Atunci când tânăra și familia ei au observat schimbările, au apelat la ajutorul doctorilor: „Doctorii cred că poate să fie progeria.”

Până acum, însă, Raizel nu a primit un diagnostic oficial. În doar doi ani, înfățișarea ei s-a schimbat drastic. Acum, la 16 ani, arată de 50, schimbare ce i-a afectat viața.

„Nu-mi dădeam cu nimic pe față. Absolut nimic. De ce s-a întâmplat asta cu fața mea? De ce arăt bătrână?” a continuat Raizel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Vecinii mă întreabă de ce copilul meu îmbătrânește atât de repede,” a declarat Joela, mama lui Raizel. „Nu am niciun răspuns.”

„Mi-a fost rușine că aveam riduri pe față și înfățișarea mea era atât de diferită față de fața pe care o aveam înainte,” a continuat Raizel. „Mă afectează.”

Citește și: Manpreet Singh are 26 de ani, dar corpul unui bebeluș. Ce ar putea cauza condiția neobișnuită a tânărului

„Când participam la concursuri de frumusețe înainte, mă simțeam frumoasă. Acum arăt bătrână. Doctorul nu a putut să îmi dea un diagnostic încă. Doctorii cred că ar putea fi progeria. Am făcut teste de laborator, care au fost duse în Statele Unite ale Americii. Au spus că va dura o lună să primim rezultatele. Din păcate, încă așteptăm răspuns de la ei,” a continuat Raizel.

Ea și-a dezvăluit povestea presei locale și a primit un val de răspunsuri pozitive. Mulți au încurajat-o să nu se lase afectată de condiția pe care o are și să nu lase acest factor să îi afecteze visul de a deveni un bucătar renumit.

„Atunci când povestea mea a apărut la TV, atunci mi-a crescut încrederea de sine. Acum mă concentrez pe școală, ca într-o zi să ajung un bucătar foarte bun,” a continuat Raizel.

„Sunt mândru că Raizel e copilul meu, pentru că face tot posibilul pentru a se lupta cu asta,” a declarat tatăl lui Raizel. „I-am spus că vom fi mereu alături de ea, s-o ajutăm.”

Familia lui Raizel e alături de ea și o susține în tot ceea ce-și dorește să facă.

„Oricum arăt, accept acest lucru acum. Sper că va fi o inspirație pentru alți oameni și pentru oricine are condiția mea. Sper că o veți accepta și că veți fi fericiți. Și, într-o zi, sper să găsesc un leac pentru această condiție,” a declarat Raizel, adolescenta de 16 ani care are înfățișarea unui adult de 50 de ani.

Un cățeluș a fost „răpit” de o maimuță și ținut ostatic 3 zile pe un stâlp. Ce s-a întâmplat după... Un cuplu a găsit o cameră secretă, ascunsă în pereții casei. Ce s-a întâmplat după...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x