Antena Căutare

Tony Geraldo are bicepși de 72 de cm. Ce a făcut pentru a-și mări brațele atât de mult și cum arată înainte

Tony Geraldo vrea să aibă cei mai mari bicepși din lume. Deși acum au un diametru de 72 de cm fiecare, bărbatul a fost nevoit să apeleze la metode neobișnuite pentru țelul său.

bărbat cu mulți mușchi, la bustul gol, îmbrăcat doar în blugi, fundal negru
Un bărbat din Brazilia a folosit o metodă periculoasă pentru a-și crește brațele la un diametru de 72 de cm | Shutterstock

Tony Geraldo vrea să aibă cei mai mari bicepși din lume și e pregătit să facă mai mult decât sport pentru a ajunge la acel titlu.

Bărbatul, originar din Brazilia, și-a detaliat situația într-un mini-documentar publicat pe canalul de YouTube Truly.

Potrivit lui Tony, el era slab în tinerețe, cu o greutate de 49 de kg. Din această cauză, el ezita să meargă și la plajă și să își dea jos bluza. Acum, el arată complet diferit.

Cum arată Tony Geraldo înainte să aibă bicepși de 72 de cm

Din cauza faptului că era nemulțumit de modul în care arăta, Tony a decis să meargă la sală și să își lucreze mușchii.

Citește și: Igor și Grichka Bogdanov s-au transformat complet din cauza intervențiilor estetice. Cum arătau gemenii înainte de operații

El a început să facă exerciții când avea 15 ani, dar nu a fost satisfăcut de rezultatele de la sală, motiv pentru care a apelat la o substanță ce i-a permit să crească bicepșii la 72 de cm.

„Inițial, doar m-am antrenat, și am început să folosesc substanța de la vârsta de 40 de ani,” a recunoscut el.

Tony Geraldo folosește o substanță numită potenay, ce se vinde în magazinele pentru animale de companie. Bărbatul își făcea injecțiile la fiecare 15 zile. Ultima injecție și-a făcut-o la 45 de ani.

„Prima dată mi-a fost frică, dar persoana care avea grijă de substanță a știut exact ce face,” a continuat Tony. „Cred că mi-a fost mai teamă de ac decât de produs în sine.”

Acum în vârstă de 52 de ani, Tony a folosit o substanță periculoasă pentru a-și crește bicepșii. Aceasta poate cauza leziuni la nivelul mușchilor și poate duce la necrozarea țesutului.

Dacă apare necroza, singura opțiune e operația, pentru a trata condiția, potrivit doctorului care l-a consultat pe Tony.

„Nu am văzut niciodată un braț atât de mare. Nu recomand aplicarea acestui tip de produs în nicio situație ce presupune creșterea musculară, pentru că nu asta e calea,” a declarat doctorul care are grijă de Tony. „Calea e cu ani de antrenamente.”

Tony crede că greutatea brațelor sale a dus și la probleme la nivelul coloanei. Doctorii l-au sfătuit să ajungă la greutatea de 90 de kg, pentru a evita o operație.

Vezi cum arăta Tony înainte să își transforme corpul în următorul video:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„El avea un corp foarte frumos. Nu era foarte musculos, îmi plăcea corpul lui când l-am cunoscut,” a declarat Marimilia, soția lui Tony. „Întotdeauna am fost împotriva injecțiilor pe care și le-a făcut.”

Citește și: Lucky Diamond Rich e cel mai tatuat om din lume. Cum arăta înainte să se transforme complet

„Întotdeauna i-am spus, mai bine se oprește, pentru că deja e prea exagerat. Mâinile îi sunt mult prea tari, se simt de parcă ar exploda.”

„Nu regret faptul că am folosit substanța, mi-a oferit ce am vrut,” a continuat Tony. „Nu regret nimic. Îmi place să merg la sală, pentru că trupul meu e templul meu.”

Scott Ross, tatăl a doi copii, a slăbit enorm și i-a uimit pe cei din jur. În loc de burtă, are abdomenul plat și mușchi... Allegra Cole are unul dintre cele mai mari busturi din lume. Cum arăta înainte de transformarea incredibilă mama a 8 cop...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x