Antena Căutare

Reacția unei fetițe de opt ani atunci când află că tatăl ei a învins cancerul! Micuța nu se poate opri din plâns (VIDEO)

Un tată care a reușit să învingă o formă de cancer și-a filmat fiica în momentul în care i-a dezvăluit că s-a vindecat, iar imaginile inedite au făcut înconjurul lumii. 

Un tată care a reușit să învingă o formă de cancer și-a filmat fiica în momentul în care i-a dezvăluit că s-a vindecat, iar imaginile inedite au făcut înconjurul lumii.

Maisy Dickson, în vârstă de doar opt ani, credea că tatăl ei, Chris, în vârstă de 43 de ani, va fi internat în spital pentru două săptămâni, unde avea să fie operat pentru cancer de vezică urinară.

Din fericire, însă, Chris a stat în spital doar nouă zile, iar apoi a fost externat imediat după ce a fost supus unei operații de nouă ore pentru extirparea tumorii.

Citește și: Durere fără margini! Tânără solistă de muzică populară, moartă la 18 ani. Andreea Rodiana avea cancer

Fetița nu a știut, însă, nimic, întrucât bărbatul și-a dorit să-i facă o surpriză. Astfel, el a așteptat-o acasă, pe canapea, iar atunci când s-a întors de la școală fetița a avut parte de o surpriză colosală.

De asemenea, mama fetei, Sharon, l-a ajutat pe bărbat să-și ducă planul la bun sfârșit. Astfel, ea i-a spus să-și verifice telefonul ca să vadă dacă are vești de la tatăl ei. Atunci când l-a deschis, ea a văzut o fotografie cu Chris care stătea pe canapea, în living.

De asemenea, el a surprins momentul în care Daisy a alergat să-l îmbrățișeze, iar imaginile au făcut înconjurul lumii.

Citește și: Ultima dorință a Teodorei, fiica preotului Stamate, răpusă de cancer, a fost îndeplinită de părinții ei, la înmormântare: „Ne-a rugat...”

”Niciodată nu am stat departe de fiica mea nici măcar pentru o noapte. A început să plângă și să țipe atunci când m-a văzut.”, a mărturisit bărbatul potrivit Metro.co.uk.

Chris, care este tatăl a trei copii, a fost diagnosticat cu o formă de cancer în urmă cu șase ani, iar de atunci a fost supus mai multor ședințe de chimioterapie. În iulie, însă, el a primit vestea că au apărut două tumori, motiv pentru care a decis să-i fie îndepărtată întreaga vezică urinară.

O mireasă devastată de moartea tatălui ei și-a făcut manichiura pentru nuntă din cenușa bărbatului: ”Am simțit că a fost... După ce Bohr a luat Premiul Nobel, danezii i-au tras în casă o țevușcă de bere, din care să bea infinit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x