Antena Căutare

Reacția unei studente după ce a vrut să se angajeze la un supermarket. A fost îngrozită când a aflat salariul

O studentă din Roma a aplicat la un anunț de angajare la un supermarket și a fost selectată, dar a rămas îngrozită când a aflat ce salariu ar fi urmat să primească și a refuzat oferta. Iată despre ce sumă este vorba!

Reacția unei studente după ce a vrut să se angajeze la un supermarket. A fost îngrozită când a aflat salariul Galerie
Reacția unei studente după ce a vrut să se angajeze la un supermarket. A fost îngrozită când a aflat salariul | Shutterstock

După ce a refuzat locul de muncă, tânăra a fost contactată de managerul magazinului pentru a afla ce s-a întâmplat. Studenta a precizat că nu se aștepta ca salariul să fie de 500 de euro pentru 40 de ore de muncă.

Citește și: Femeia care a călătorit peste 3.000 de kilometri pentru o întâlnire romantică. Ce s-a întâmplat când și-a văzut partenerul

Cât ar fi câștigat tânăra lunar

Tânăra a explicat că un student nu se poate descurca cu mai puțin de 1.000 de euro, pentru că are de plătit atât chiria, cât și taxele la facultate.

„Învăț și mă întrețin: 500 de euro pe lună pentru 40 de ore pe săptămână este o bătaie de joc în ziua de astăzi, nimeni nu ar trebui să lucreze în aceste condiții.”, a declarat Aurora pentru presa din Italia, citată de b1tv.ro.

Tânăra învață la Universitatea Roma Tre, specializarea Științele Educației și a decis să își caute un loc de muncă pe platformele de recrutare online. În acest fel, a dat peste anunțul unui mare lanț de supermarketuri.

„Căutăm candidați, chiar și fără experiență, cu excelente abilități de organizare, proactivitate și dorință de spirit de echipă. Oferta se adresează persoanelor care pot începe o perioadă de formare de șase luni cu un salariu cuprins între 500 și 900 de euro pe lună.”, scria în anunțul de angajare, potrivit sursei citate mai sus.

Ce explicații i-a oferit managerul magazinului

Tânăra a fost sunată de către șefa magazinului, care i-a oferit mai multe detalii despre ce avea de făcut în cadrul companiei: o rambursare a cheltuielilor de 500 de euro pe lună, la 40 de ore de muncă pe săptămână, dar și o posibilitate de creștere profesională.

Managerul i-a mai spus că se poate angaja și part-time, cu 700 de euro pe lună pentru trei ani de zile, dar întâi va trebui să efectueze o perioadă de practică în care va primi 500 de euro pe lună.

„Dacă vă considerăm o persoană capabilă, există posibilitatea de a vă angaja ca vânzătoare.”, i-a explicat managerul magazinului, potrivit sursei citate.

Cu toate acestea, fata a respins oferta și s-a angajat în cele din urmă la un restaurant, unde spune este plătită „decent”.

„Nu oricine poate alege să refuze un loc de muncă, dar să lucrezi în aceste condiții nu poate fi normal.”, a mai adăugat tânăra.

Citește și: Iubita thailandeză a unui român din Germania i-a propus 20.000 de euro pentru a se însura cu verișoara ei. Care e motivul

Femeia care a călătorit peste 3.000 de kilometri pentru o întâlnire romantică. Ce s-a întâmplat când și-a văzut partener... „Dulce răzbunare” Nu a primit cadou de Valentine’s Day și s-a răzbunat pe iubit. Imaginile au devenit virale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x