Antena Căutare

Regele Cioaba, victima hacker-ilor care i-au speriat prietenii din toata lumea

Hackerii i-au spart mailul regelui Cioaba si au incercat sa-i stoarca de bani pe toti prietenii lui. Le-au trimis mesaje disperate, in care scriau ca Florin Cioaba a fost jefuit in Manila si are nevoie de bani. Regele rromilor si-a dat seama ce se intampla abia cand a primit telefoane din toata lumea.

Pentru regele Cioaba, a fost o zi agitata. Telefonul a inceput sa sune dis-de-dimineata. Prieteni din Australia, Suedia sau Statele Unite l-au intrebat daca are nevoie de ajutor.
Cu totii au primit un email in care li se spunea ca regale Cioaba este in manila si are nevoie de ajutor.

De fapt, Florin Cioaba era bine-mersi, acasa. Si-a petrecut ziua anuntindu-si prietenii ca n-a patit nimic si ca nu are nevoie de bani. I-a lamurit repede ca n-a fost atacat de talhari, ci de hackeri. S-a gandit chiar ca un prieten i-ar fi putut face o farsa sa-l sune toata lumea pentru ca maine implineste 58 de ani. Oricum, intamplarea l-a inspirat pe cel autointitulat regele romilor, proaspat regizor. Se gandeste ca intamplarea este un subiect bun pentru un “film din asta mai comic”, dupa cum ii place sa spuna.

Florin Cioaba se va adresa autoritatilor pentru ca vrea sa-i prinda pe hackerii care i-au deranjat prietenii si l-au facut sa piarda toata baza de date pe care o avea in calculator.

Asemanarile dintre oameni si porci ar putea duce la o noua era in domeniul transplanturilor... O trupa poloneza de muzica jazz canta la instrumente confectionate din gunoaie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x