Antena Căutare

Regina muzicii pop, Madonna, a fost dată în judecată pentru că întărzie la concerte: „Iată ceva ce trebuie să înțelegeți cu toții. O regină nu întârzie niciodată"

Un bărbat din Florida a înaintat un proces împotriva Madonnei, după ce un concert la care intenționa să participe în Miami Beach a fost amânat cu două ore din cauza faptului că vedeta a întârziat. 

Regina muzicii pop, Madonna, a fost dată în judecată pentru că întărzie la concerte: „Iată ceva ce trebuie să înțelegeți cu toții. O regină nu întârzie niciodată"
Madonna pe scenă din Tel Aviv, Israel, la Eurovision 2019 | Michael Campanella Getty Images

Nate Hollander a achiziționat trei bilete în valoare totală de 1.024,95 USD pentru concertul Madonnei din 17 decembrie 2019, „Madame X Tour” de la sala de concerte Fillmore Miami Beach, potrivit procesului depus pe 4 noiembrie în instanța federală din județul Miami-Dade.

În momentul în care Hollander a cumpărat biletele, concertul a fost programat să înceapă la 20:30. Bărbatul susține că Madonna a ajuns în repetate rânduri cu întârziere la showurile ei. Cântăreața, în vârstă de 61 de ani, are o „istorie lungă de întârzieri la concertele ei”, din acest motiv, show-ul de la Miami Beach a fost reprogramat pentru a începe la 22:30.

Citește și: Madonna a anulat concertele din Boston: Durerea pe care o simt acum este copleşitoare

Hollander nu a dorit să participe la un concert așa târziu, iar Live Nation nu i-ar restitui banii, potrivit procesului. „Părinții și copiii trebuiau să lucreze și să meargă la școală a doua zi, ceea ce i-a împiedicat să participe la un concert care se va încheia în jurul orei 1:00", susține avocatul. „Hollander a încercat, fără succes, să obțină o rambursare pentru cele trei bilete cumpărate pentru concertul Madonna."

Citește și: Tratamentul de întinerit al Madonnei! Și-a băut propria urină, după ce a stat într-o cadă cu gheață - VIDEO

În încercarea de a recupera o parte din banii cheltuiți, Hollander încercat să vândă biletele, însă din cauza schimbării de program, prețurile biletelor au scăzut, astfel că bărbatul nu își poate primi suma totală investită înapoi. Acesta a dat-o în judecată pe vedetă pentru încălcarea contractului și prezentarea necorespunzătoare și solicită daune. El susține că Madonna și Live Nation „știau sau ar fi trebuit să știe că acele concerte nu vor începe la 20:30”, din cauza faptului că a apărut târziu la spectacolele anterioare.

Madonna și Live Nation nu au putut fi contactate pentru comentarii cu privire la proces. Potrivit KVVU din Las Vegas, fanii au huiduit-o pe Madonna și au scandat că doresc o rambursare după ce un spectacol de joi, la Colosseum, la Palatul Caesars, a început cu două ore târziu. The outlet a raportat că acel concertul era programat să înceapă la 10:30 pm, însă cântăreața nu a ajuns pe scenă până la 12:30.

Citește și: Madonna, restricții mari la concertele ei. Ce le-a interzis fanilor să folosească

Madonna s-a adresat mulțimii într-un videoclip pe care l- a postat pe Twitter, sâmbătă dimineață. „Iată ceva ce trebuie să înțelegeți cu toții. Și adică că o regină nu întârzie niciodată", a spus ea în timp ce stătea deasupra unui pian. Ea a subtitrat videoclipul „FAPTE” cu un emoji cu coroană și hashtag-urile „#madamextheatre #thecolosseum”.

Madame X Tour se încheie în martie 2020 cu opriri în Los Angeles, Boston, Philadelphia și în Europa.

Cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2019 - Dieta Cambridge, aria cercului şi Prohodul... O carte "Harry Potter" cu autograf, cumpărată pentru un penny, ar putea fi vândută la licitaţie pentru mii de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x